Dilan sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Vize Başvuru Sürecinde Büyük Hüsran

24 Ekim 2024 23:48

VFS Global Bulgaristan vize başvurumu 15 Ekim saat 19:55'te yaptım. Ancak büyük bir hüsrana uğradım. Vize saatimi ve gününü oluşturdum, ödemeyi yaptım. Ödeme işlemi bittikten sonra sistem bana randevu vermedi. Zaten internet sitesi demeye bin şahit. İşlemlerinizi internetten yapmayın. 10 gündür tarafıma ne para iadesi yapıldı ne de randevum onaylandı ve kasım ay'ı randevuları bitti bu süreç içerisinde. Resmen rezil oldum. Bana hiçbir şekilde yardım etmediler ve yoğunluk var deyip geçiştirdiler. Gerçekten kınanması gereken bir durum yaşattılar. Umarım bu şirket bir an önce vatandaşları bu şekilde mağdur etmemeleri gerektiğini öğrenir ve durumu düzeltir.

25 Ekim 2024 08:41 (Şikayetten 8 saat sonra)
Dilan
25 Ekim 2024 09:52

Size gerekli e-mail'i gönderdim lütfen cevaplar misiniz

Dilan
27 Ekim 2024 19:57

Şikayetim hakkında e-mail atıp daha sonra mailleri cevaplamadığınız için sizleri kınıyorum. Yardımcı olacaksanız olun bu nasıl bir site, nasıl bir şirket? Cevap vermeniz 5 gün mü sürecek 7 gün mü? Kaç haftadır sizi beklemekten bu soruna bir çözüm bulmaya çalışmaktan artık çok yoruldum. Kendi kendime bir şeyler yapıyorum ama muhatap olacak kişi bile yok. Para iadesi yapmadınız 14 gündür ve randevumu onaylamadiniz. Paramı geri ödemediğiniz için Kasım ayı randevuları da bitti simdi ben nasıl işe başlayacağım? Hiç umrunuzda mi? Bu nasıl bir site ya randevu bile alınmıyor, muhatap olabilecek kimse yok? Bu şikayeti sadece buraya da değil CİMER'e de yapacağım. İnsanları bu şekilde mağdur edemezsiniz. Bu sorunu çözeceksiniz sizin yoğunluğunuz benim sorunum değil, herkesin her şeyin kendince yoğunluğu var zaten.

18 Ekim 2024 14:05
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Randevu Sistemindeki Sorunlar Nedeniyle Vize Başvurusu Yapamıyorum

17 Ekim 12:54

VFS Global Online Sistemindeki Hatalar Randevu Almamı Engelliyor

20 Ağustos 00:28

VFS Global Randevu Sistemi Sürekli Hata Veriyor, Sorunumuz Çözülmüyor

19 Eylül 12:52
Eray sonuçtan hiç memnun değil

VFS Bulgaristan Vize Randevu Sisteminde Sürekli Hata Ve Muhatap Yok

04 Temmuz 13:15