Mesut sonuçtan çok memnun

VFS Global Vize Başvuru Sonucu Hakkında

VFS Global Vize Başvuru Sonucu Hakkında
24 Temmuz 2024 16:09

Merhaba, ben Mesut. VFS Global üzerinden 2 Temmuz tarihinde vize randevuma girdim. Tüm evraklarımı eksiksiz teslim ettim. Fransa vizesi için aile birleşimi nedeniyle başvuru yapmıştım. Eşim Fransız, OFII sağlık kurumu ile alakalı gerekli tüm işlemlerimi de yaptım. Ancak vize sürecimle alakalı hiçbir şekilde yanıt alamıyorum. Eşim ve çocuğum Fransa'ya döndüler. Çocuğumun bir tedavi süreci var ve ben buradayım. Vize ile alakalı hiçbir şekilde yanıt alamıyorum. Referans kodu sürekli hatalı. Fransız Büyükelçiliği'nden ya da VFS üzerinden hiçbir şekilde yanıt verilmiyor. Vize durumu hakkında acilen yardımcı olunmasını rica ediyorum. Ayrıca VFS Global kurumunun mevcut sitesi üzerinden de geri bildirim yaptım şikayetim ile ilgili olarak ve buna da yanıt verilmedi. Çok ilgisizlik var. Bu şikayetimin dikkate alınıp acilen işlemlerime yardımcı olunmasını istiyorum.

25 Temmuz 2024 10:14 (Şikayetten 18 saat sonra)
25 Temmuz 2024 11:54

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ama yine aynı referans numarası giriyorum hiçbir şekilde açılmıyor yaklaşık 23 gün oldu başvuralı herhangi bir mesaj hiçbir şey yapamıyorum eşimle çocuğum orada ne kadar sürecek tam olarak bilemiyorum acaba niye bu kadar uzun sürdü çok şükür benim hiçbir problemim yok herhangi bir problemim olsa hak vereceğim normalde ne kadar sürüyor

Fatih
Fatih

Mesut bey iyi Günler size bu konu hakkında bir şeyler sormak istiyorum bilgi amaçlı buradan nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum

Esra

Merhaba kendiniz hala takip yapamıyorsunuz ama değil mi bir de süreç neden uzamış ne kadar sürer bilgi verdiler mi

Esra

Merhaba sonuç alabildiniz mi bizde benzer durumdan bekliyoruz ve başvuru sorgulama sürekli hata veriyor

Mesut

VFS globalden takibi için yardımcı oldular evet ancak vize süreci uzamış bekliyorum henüz.

17 Nisan 2024 13:41
VFS Global Vize Randevu Sistemin Bozukluğu Ve Randevu Alamama Sorunu