Enver sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global VFS Vize Randevu Sorunu Ve Bot İle Aldığını İdea Eden Şirketler

11 Eylül 2024 14:26

3 haftadır VFS Global Polonya'nın resmi internet sitesinden D tipi uzun dönem vize randevusu almaya çalışıyorum fakat sistemde sürekli randevu yok gözüküyor. Polonya'da üniversite öğrencisiyim ve 2 Ekim 2024'te üniversitem başlıyor. Bir sürü danışman şirket 200-500 Euro arası randevu alacağını söylüyor. Bot sistemi olarak ben 3 yıldır vize alırken şimdi böyle bir durum için para niye vereyim? Bu duruma son çare olarak çok öğrenci para veriyor. Yasal olarak nasıl bilmiyorum. Bot ile randevu alan şirketler. Bu konuyla alakalı sizlerden desteklerinizi talep ediyorum ve bekliyorum.

02 Ekim 2024 14:14

Merhabalar,

Yaklaşık 2 aydır vize randevusu almaya çalışıyorum Polonya için bu sene 4. Vizem olacak şimdiye kadar böyle bir şey göremedim bu benim 2. Şikayet yazım ve sonuç olarak siteden randevu almaya çalışın diyor okulum açıldı 1 Ekim de ve vize randevusu bile bulmuş değilim yetkili kişi cevap veriyorlar sadece siteden uğraşın diyorlar başka bir şey yok

12 Eylül 2024 12:03 (Şikayetten 21 saat sonra)

19 Eylül 2024 13:53
VFS Global D Tipi Vize Alamıyorum
Hasan sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2024 20:44
"Öncelikle merhabalar konu hakkında iletişim merkezindekiler yardımcı oldular bu sayede sorunu çözmüş olduk. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Saygılarımla."
VFS Global D Tipi Vize Randevusu Sorunu
VFS Global D Tipi Vize Randevusu Sorunu

Fatmagül
10 Eylül 2024 15:00
Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 10:40

10 Eylül 2024 14:50