Can sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 02:09

Merhaba,

26 Temmuz tarihinde Polonya'ya arkadaşımın düğününe katılmak için vize almak istedim. İlk denediğimde 28 bin lira vize servis ücreti çıkarttılar. Doğal olarak ödemedim ve e-mail gönderdim. O sırada cevap gelene kadar tabi ki randevu hakkımı kaybettim. Ne olduysa bu zamandan sonra oldu ve sürekli ekte de gösterdiğim şekilde hesabımın bloklandığını yazan bir mesaj veya hiçbir yazı gelmeden giriş işlemi başarısız oldu. Email ile konuştuğum kişi ise aşırı saçma önerilerde bulundu. Farklı browserlardan ve farklı cihazlardan denememe rağmen hala bana VPN kullanmadan, Blocker kullanmadan farklı cihazlardan deneyin dediler. Onları 1992'den beri bilgisayar kullanan bir bilgisayar mühendisi olduğum yönünde uyardım. Sonrasında farklı bir hesap açarak oradan da denedim. Bu sefer OTP'ye geldi ama o zaman da mesaj gelmedi.

Şimdi bu şirket yüzünden hem arkadaşlarımın düğününe gidemedim hem de pilot lisansım için sağlık sertifikasını yenileyemedim. Maddi ve manevi olarak beni zarara uğrattılar. Özellikle vizeye başvuru bile yapamamış olmam beni çok üzdü.

Gördüğünüz üzere bu şirketin web sitesi bozuktur. Aynı zamanda bu şirket bir tekeldir.

09 Temmuz 2024 10:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Eda sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global'in Yetersiz Teknik Altyapısı İş Seyahatimi Tehlikeye Atıyor

31 Ocak 11:10
VFS Global'in Yetersiz Teknik Altyapısı İş Seyahatimi Tehlikeye Atıyor
Onur sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 15:04

Vize Başvurum Gerekçesiz Ve Hızlıca Reddedildi Mağduriyetim Açıklanmadı