VFS Global Gerekli Evrakların İşlemden Çıkarılması

Vsf Global Beyoğlu'ndaki 12.01.2024 tarihinde randevuma gittim. 15 ve 16 numaralı gişedeki çalışanlar evrak teslimi yaptığım sırada hazırladığım bazı evrakların fazla olduğunu söyleyip birkaç evrakı bana geri verdiler. Eve geldiğimde adli sicil kaydımın da evraklardan çıkarıldığını ve bana geri verildiğini fark ettim. VFS Global çalışanının bu dikkatsizliği sebebiyle eksik evrak verilmesi yüzünden vize alamama ihtimalim var. Bu konuda icraat alınmasını talep ediyorum. Konsolosluğa ve gerekli mecralara şikayetimi sunacağım.

23 Ocak 2024 13:43 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Yorumlar(7)

6 Nisan 2024 13:02

Merhaba, benzer bir olay benim de başıma geldi. Sizin sürecinizde nasıl bir gelişme oldu acaba? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

26 Ocak 2024 22:21

Merhaba, ben de aynı durumdan muzdaribim. Bu durum için ne yaptınız tam olarak? Adli sicil kaydımı bana geri vermiş ben de telaştan o sırada fark etmedim

17 Ocak 2024 19:41

İrem bende Ankara VFS ye gittim evraklarımın tam olup olmadığını sordum tam dedi aynı şey benim başıma geldi büyük ihtimal ya konsolosluk bizle iletişime geçer ya da red gelince itiraz edeceğiz

Vfsglobal Ücretini Aldığı Hizmeti Vermiyor

21 Kasım 2023 saat 14:15'te vfsglobal Beyoğlu şubesinde Çekya vizesi için randevum vardı. 13:46'da girişteki danışmadan ...

Vfsglobal Ücretini Aldığı Hizmeti Vermiyor
1 Yorum

VFS Global-Ankara Vize İşlem Şirketi Beni Mağdur Etmiştir.

VFS Global-Ankara vize işlem şirketinde işlem yapmak için 24.06.2024 tarihinde saat 13.00' a randevu aldık. Ve bunun içi...

Öne ÇıkanKonular

VFS Global Kategorileri