VFS Global Alakasız Müşteri Hizmetleri

VFS Global Alakasız Müşteri Hizmetleri
17 Mayıs 2024 17:06

30/04.2024 tarihinde Fransa için VFS Global aracılığı ile vize başvurusu yaptım tüm evraklarımın tam olduğunu ve eksiksiz bir şekilde teslim edildiğini çalışanlar tarafından bilgisini aldım fakat ret kararı ve pasaportum tarafıma iletildi.
Ret maddeleri;
-. Yasal bir is sözleşmesi sunmadınız. Vizenizin sona ermesinden sonra Fransa'da yasadışı bakim amacıyla
vizenin amacını kaçırma veya Fransa'da yasadışı faaliyetlerde bulunma riski vardır. Olarak tarafıma bildirildi VFS Global Fransa birimini aradığımda itiraz sürecinin işleyişi ile ilgili yardım talep ettiğimde danışman hiçbir şekilde yardımcı olmadı ve telefonu suratıma kapattı VFS Global e hizmet bedelini ödemiş biri olarak vu tutumu karşısında şikayetçi olacağımı ve gerekli mercilere bildireceğimi bildirmek isterim. İtiraz süreci hakkında yardım talebinde bulunmak en doğal hakkımız olduğunu kanaatindeyim.
Aramış olduğum numara; +90 (212) 373 58 10 bu şekildedir

20 Mayıs 2024 13:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (8)

Selim

Refik nasln banada red geldi aynı nedenden sen neyaptin bana yazarmisn lütfen

İtiraz yok neden sordn

Ali

Merhaba itiraz ettiniz mi, sonuç nedir

Gül

Merhaba bizde bu şekilde red yedik siz itirazda bulundunuzmu nasıl bir yol izlediniz

Ali

Merhaba itiraz ettiniz mi, sonuç nedir.

Selim

Merhaba kolay gelsin Refik kardeş mesaj yazdım ama mesaj cevap alamadım şimdi banada vize kredi geldi ama sizin vizenize gelen redin aynısı yasal dışı faaliyet diye yazmışlar ama ben çalıştığım firmalar uluslar arası firmalar bana Fransa için red verme kararı çok ilginç geldi

Gül

Evet çalışma vizesi içindi Fransa iki arkadaş başvurdu eşim aynı davetiye aynı belgeleri sunduk ona vize çıkarken biz red yedik

Berk

Çalışma vizesi ile alakalı mı red yediniz

Melek sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Adını Kullanarak Online Başvuru Yapan Expert. Visa Şikayeti

29 Mayıs 2024 12:05