VFS Global Aile Birleşimi Vize Sonucu

Merhaba, 25.04.2024 tarihinden beridir aile birleşimi için ben ve iki çocuğum başvuru yaptık, 4 ay oluyor. Cevap yok. Baktığımda Belçika Büyükelçiliği'nde işlemde gözüküyor. Tahminen ne zaman çıkar? Eşim ev tuttu, maaşı aile için yeterli. Niye cevap gelmiyor? Benim gibi olanlar varsa lütfen yazsınlar.

23 Ağustos 2024 12:08 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Başvuru Sahibi, VFS Global & Gateway Vize Başvuru Merkezi'mize göndermiş olduğunuz geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder, size daha hızlı hizmet verebilmemiz için iletişim bilgileriniz ile birlikte talebinizi iletmenizi rica eder, memnuniyetle yardımcı olacağımızı bildirmek isteriz. Saygılarımızla, VFS Global & Gateway Müşteri İlişkileri Yönetimi

Yorumlar(38)

5 Eylül 2024 13:01

Merhaba, ben dogma büyüme Belcikaliyim. Esim 14.05.24 tarihinde Ankara'da başvuru yaptı. VFS takibinde 17.05.24 ten itibaren Belçika Konsolosluğunda işlemdedir görünüyor. Dofi'den bakabilmem için tam olarak hangi numara gerekiyor?

30 Ağustos 2024 21:56

Evet 1 yıl oldu hala bekliyorum

29 Ağustos 2024 21:05

Bende bekliyorum 10.30.2023 te başvuru yaptım aile birleşimi evrak görünmüyor diyor VFS her ay otomatik mail geliyor hala işleme alınmayı bekliyor diye 1 yıl olacak hala yok maalesef beklemekten başka

27 Ağustos 2024 22:38

Var mı sizden bir haber?

24 Ağustos 2024 09:42

Ordamısınız?

23 Ağustos 2024 01:53

Instagramınız varsa oradan konuşabiliriz. Yazar mısınız oradan ekleyim?

23 Ağustos 2024 00:05

Bende 17 nisanda yaptım bizde de sonuç yok hala yalnız değilsnz :( Ne iş yapıyor eşiniz

VFS Global Belçika Aile Birleşimi

01.08.2024 tarihinde Belçika aile birleşimi için başvuru yaptım ve hâlâ pasaportum gelmedi, hiçbir sonuç alamadım. Daha ...

5 Yorum

Belçika Konsolosluğu Aile Birleşimi Vizesinde Belirsizlik Ve Bilgi Eksikliği

Eşim 24.04.2025 tarihinde Belçika Konsolosluğu'ndan aile birleşimi başvurusu yaptı ve 20.05.2025 tarihinde işleme alındı...

43 Yorum

Tümünü Gör