Gökan sonuçtan hiç memnun değil

Belçika Vize Başvurusunda Takip Kodu Sorunu

12 Aralık 2024 19:52

Yaklaşık 10 gün önce Belçika vize başvurusu yapmıştım. 10 gün olmasına rağmen takip kodunu deniyorum, sürekli hata veriyor. Geçersiz giriş hatası alıyorum. Bilgileri doğru girmeme rağmen bir sonuca ulaşamadık. Farklı günlerde tekrar denedim ama bir sonuca ulaşamadık.

09 Ocak 16:47

İnternet sitenizde uçak bileti almanıza gerek olmadığı bilgisi olmasına rağmen oradaki personeliniz uçak bileti almam gerektiğini belirtti ve uçak bileti rezervasyonu yaptırdım. Vizem belirtilen tarihlerde sonuçlanmadı ve biletim iptal edildi. Zararımı kim karşılayacak veya bu uçuşu neden ödemek zorunda kaldım? Ve bunu mail üzerinden yazdım sürekli referans numarası başvuru yeri açıklama yazın diye yazıyorum yine cevap alıyorum dalga mı geçiyorsunuz!

13 Aralık 2024 12:43 (Şikayetten 16 saat sonra)
Gökan
09 Ocak 17:08

İnternet sitenizde uçak bileti almanıza gerek olmadığı bilgisi olmasına rağmen oradaki personeliniz uçak bileti almam gerektiğini belirtti ve uçak bileti satın aldım ve Vizem belirtilen tarihlerde sonuçlanmadı ve biletim iptal edildi. Zararımı kim karşılayacak veya bu uçuşu neden ödemek zorunda kaldım?

Rıdvan

Babamın hac kaydı için istenilen saudi vio bio uygulaması sürekli hata veriyor. Lütfen hatayı bizi arayarak çözün ya da kullanabileceğimiz bir uygulama yapın

VFS Global Çözüm Talebi

10 Nisan 15:38