Vetgroup Hayvan Hastanesi (Fethiye) Hastanesi İlgisizliği

01 Temmuz 2023 00:51

1 yaşındaki kızım Harley öldü evimizin balkonuna atlayan yabancı bir kedi saldırısına uğrayan kedimi Vetgroup hayvan hastanesine götürdüm **** hanım ilgilendi ancak 4 gün gidip gelmemize rağmen sürün diye verdikleri spreyi ve kremi sürekli yarasını yalayan kızıma bir tasma takılmadı bir şey olmaz yalasın dediler. Kızımın ateşi sürekli çıktı 3 gün hiç yemek yemedi su içmedi Kan tahlilleri yapıldı. Serumlar takıldı 5 hap verdiler 3'ü antibiyotikmiş fakat kızım iyileşmek yerine 10 kat kötüleşti. Yarası yarı ceviz boyundayken tüm arka bacağını ve kalçasını kapladı ve yara içi görünecek şekilde açıldı en son başka veterinere götürdüğümde ise narkoz verildi. Yarası 30 dikişle dikildi ancak kızım narkozdan uyanamadı öldü... Bu hastane ilk gittiğinde küçük yaraya dikiş atmalıymış ve tasma takmalıymış 5 veterinerden aynı yanıtı aldım bir günde 3 antibiyotiğin verilmemesi gerektiğini ve verdikleri kremin her gün sürülmemesi gerektiğini derisini çürüttüğünü öğrendim. Asla yalamaması gerektiği krem yüzünden karaciğerleri bitmiş yavrumun benim kızım basit bir yara tedavisini yapamadılar diye acılar içinde öldü şikayetçiyim. Sadece para almayı biliyorlar kayıt parası serum parası iğnelerin parası ilaç parası krem parası bir canı sadece maddi gelir olarak görüyorlar asla hayvan sevgisi yok içlerinde göz göre göre basit yaralanmadan öldü yavrum. Asla tedavi konusunda fikirleri yok yazıklar olsun benim canım gitti.

Hilal Veteriner Kliniği İhmali Sonucu Kedimi Kaybettim

17 Ağustos 2024 22:18
Hilal Veteriner Kliniği İhmali Sonucu Kedimi Kaybettim
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kocatepe Veteriner Kliniğinde Yaşadığım Mağduriyet

03 Temmuz 2023 23:38
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 22:58