Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Kocatepe Veteriner Kliniğinde Yaşadığım Mağduriyet

03 Temmuz 2023 23:38

12 gün önce sokak kedisi götürdüm. Kedinin kısırlaştırma sonrası ameliyat yarasında hafif akıntı olduğunu fark etmiştim. Herhangi bir test yapmadan direkt ameliyat olması gerekiyor dedi. Tamam dedik 1500 TL talep etti kabul ettim. Sonra yaranın iyileşmesi için zaman lazım burada kalsın günlüğü 200 TL'ye yardımcı oluruz sokak kedisi olduğu için dedi. Sonra süre geçmeye başladı bekledim iyileşir ve alırım diye ama hiç iyileşmedi ve sürekli ertelediler. Hayvanı artık 12. Gün sonunda gidip almak istedim. Zaten görmek istediğiniz zaman sizi bakım alanına sıkamıyorlar 1 saat bekletiyorlar. İçeriye giriyorsun ağır bir koku havasızlık bağrışan hayvanlar. Kapılar yerler kir içinde ve hayvanlar hiçte sağlık merkezinde bakım altında gibi görünmüyorlar. Kedimi istedim ve hala iyileşmediğini söyledi. İyileşiyor demiştiniz diyorum bana cevap veremiyor çünkü kendisi ne vasıfla orada bilmiyorum Belli ki stajyer ve doktor orada bile değil. Kedinin yarasına bir baktım şişmiş kanlı kanlı ve hala enfekte görünüyor. Hemen aldım ve başka kliniğe götürdüm. Kan testleri yapıldı ve herhangi bir antibiyotik uygulanmadığını iç dış parazit dahil yapılmadığını ateşinin çok yüksek olduğunu söylediler. Dikişlerinin de hiç iyi gözükmediğini söyledi doktor. 3 gün yoğun bakımda kalacak ama kime sorsak sağlam hayvanı öldürdüklerini söylüyorlar. Parasında değiliz ama parayı hak eden birine vermeyip bir de üstüne bunları yaşayınca ağrıma gitti

Patika Veteriner Kliniği Memnun Kalmadım

28 Eylül 2023 10:15
Patika Veteriner Kliniği Memnun Kalmadım
Betul sonuçtan hiç memnun değil

Petis Veteriner Kliniği Şikayeti

08 Aralık 2023 08:42