Mehmet sonuçtan çok memnun

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Göz Kocatepe Şubesinde No Touch Laser Ameliyatı Sonrası Sorunlar

29 Ağustos 2023 14:11
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Burcu Hanıma teşekkürler. Bir gün içerisinde bize geri dönüş sağlayıp sorunumuzu dinlediler ve bize yardımcı oldular.”

Veni Vidi Göz Kocatepe şubesinde 4 ay önce no Touch Laser ameliyatı oldum. Ameliyattan sonra verilen damlaları düzenli olarak kullanmama rağmen kuruluk halendaha geçmedi. İyileşme süresinin 6 aya kadar sürebileceği söylendi. Bu sürede gittiğim muayenelerde başta muayene ücreti olarak sadece devlet katkı payı ödenirken şu anda benden 500 TL bandında bir muayene ücreti talep ediliyor. Ücretin neden arttığını sorduğumuzda da aradan zaman geçtiğini bu yüzden muayene ücretinin bu tutar olduğu söyleniyor. En son 1 ay öncesinde gittiğim muayenede 15 TL katkı payı ödeyip 1 aylık süre sonunda bu tutarı istemeleri gerçekten komik. Bunun yanında tedavi süresi 6 ay deyip de o süredeki bir muayene için üzerinden zaman geçti diyerek bu tutarı istemeleri daha da komik. Ameliyat olacak hastalar bunu da göz önünde bulundursunlar. İnternet üzerinde güzel yorumları var fakat bu tarz sorunlar da yaşanıyor.

29 Ağustos 2023 17:04 (Şikayetten 2 saat sonra)
30 Ağustos 2023 15:01

Zeki sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 12:07
"Şube müdürü Burcu Hanım iletişime geçip, gayet ilgili davrandı. Sorunu çözdük. Kendisine teşekkür ederim."
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Notouch Ameliyatından Sonra Astigmat Ve Kuruluk Oluştu

20 Aralık 2023 19:32

23 Kasım 2023 22:47