Veni Vidi Göz Sağlık Grubu No Touch Lazer'de Şiddetli Göz Kuruluğu Oluştu Tedavi Yapılmadı

14 Ağustos 2023 08:4851.261

2 yıl önce Ankara veni vidi göz Kocatepe hastanesine dr.**'ya no Touch lazer ameliyatı oldum. Görmemde genel anlamda iyileşme oldu fakat aşırı göz kuruluğu oluştu, her kontrolde kendisine söyledim ama önemsemedi. 1. Yıl kontrolünde doktorum izinde olduğu için başka bir doktora yönlendirildim. Doktor bu durum için göz kurulu testi istedi, yüksek miktarda para talep edilip test yapıldı ve ne tedavi ne tavsiye hiçbir şey söylenmedi. Şiddetli göz kuruluğun var denip gönderildim.

Lazer olalı 2 yıl oldu ve göz kuruluğum şiddetli bir şekilde devam ediyor. Geceleri uyurken rahatsız oluyorum, gün içerisinde hep bir batma yanma hissi var. Göz damlasına ve jellere bağımlı olarak yaşıyorum. Yaşadığım bu sıkıntının tedavi edilmesini istiyorum. Bu durumdan hiç memnun kalmadım.

17 Ağustos 2023 09:51 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ceyda K. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Ceyda
11 Nisan 2024 14:14

Güncelleme : Veni Vidi'den tekrar aradılar konuştuk tarih ayarladık Dr. Ramazan Tümtürk Bey ile tekrar bir damla tedavisi uyguluyoruz, damlalarım bittiğinde tekrar kontrol için gelmem istendi. Şu anlık çözüm bu kadarlık.

20 Ağustos 2023 16:07

Ceyda hanım ilgili davrandılar mı?

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Ankara Veni Vidi Bağdat

6 Eylül 2024 22:2442.918

Asker veya polislik için Ankara Veni Vidi Göz Hastanesi'nde No Touch lazer ameliyatı oldum. İlk olduğumda 1 ay kadar hiç...

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Ankara Veni Vidi Bağdat
1 Destek

Veni Vidi Göz Ekstra Muayene Ücreti İstemesi

3 Ağustos 2023 12:0736.999

"Şube müdürü Burcu Hanım iletişime geçip, gayet ilgili davrandı. Sorunu çözdük. Kendisine teşekkür ederim."