Ömer sonuçtan memnun

Veni Vidi Göz Hastanesi'nde Haksız Ücret Ve Kayıt Sorunu

21 Temmuz 2024 00:32
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Benim sorunum çözüldü. Bu süreçte yardımcı olan kişilere teşekkür ederim. Ancak ne yazık ki kurum olarak Veni Vidi için fiyatlandırmalarından dolayı aynı şeyi söyleyemeyeceğim.”

5 farklı göz hastanesinde gözüm için lazer uygunluk muayenesi oldum. Bunun için ön muayenede bazı hastaneler hem muayene hem de lazer uygunluk testi için ücret almazken, bazıları sadece muayene ücreti alıp lazer uygunluk testi ve diğer doktor tavsiyeleri için ücret talep etmezken, Veni Vidi Göz Hastanesi'nde (Ankara) muayene ücreti haricinde lazer uygunluk testi adı altında 2700 TL ücret aldılar. Her yerde damla ile yapılan bu aynı işlem Veni Vidi'de damlasız yapıldı. Üstelik Sağlık Bakanlığı sisteminde hiçbir kayıt açılmamış; şu an orada muayene olduğumun bir kaydı yok.

05 Ağustos 2024 14:50

Veni Vidi göz hastanesine No Touch lazer tedavisi için gittim ve fiyat aldım. Aynı hafta içerisinde gittiğim diğer göz hastanelerinin verdikleri fiyatın 2 3 katı fiyat verdiler. Üstelik diğer hastanelerin hiçbir ücret talep etmediği göz lazer uygunluk testi adı altında 2700 lira paramı aldılar. Tabii ki bu hastanede tedavime devam etmedim ve ayrıldım. Dahası lazer tedavisi için gittiğim hastanede beni gözün kaymış boş ver lazeri gözünün kayıklığını düzeltelim diye hedef saptırmaya çalıştılar. Sonraki günlerde E-Nabız sistemine baktığımda ise Veni Vidi ye dair hiçbir kayıt göremedim yani kayda bile girmemişler yaklaşık 4000 lira para verdim sadece muayeneye. Bu konuyla alakalı 2 hafta önce bir şikayet oluşturdum, bana dönüş yapıldı uzun konuşmalar sonunda tamam sana 2700 ücret iadesi yapalım ama! Şikayetini kaldır bizim hakkımız da iyi yaz dediler. O anın heyecanıyla şikayetim çözüldü teşekkür ederim demiş bulundum. Şikayetim çözülmedi aksine arttı. Beni tam 2 haftadır oyalıyorlar.

1722858547234.s40805-14184298.jpg
1722858489475.s40805-14260730.jpg
22 Temmuz 2024 11:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ömer K. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi bize iletebilirsiniz.

22 Temmuz 2024 12:10

Beni özel numaradan arayıp sorunumun sonuna kadar detaylıca ilgilenen müşteri hizmetleri yetkilisi Füsun hanıma teşekkür ediyorum

05 Ağustos 2024 14:24
veni-vidi-goz-hastanesinde-haksiz-ucret-ve-kayit-sorunu-1.jpg

Müşteri hizmetleriyle defalarca yapılan görüşmeler sonunda mağduriyetimin giderileceğine dair bir söz verildi ancak 2 haftadır oyalanıyorum. Buraya da görsel bırakıyorum

08 Ağustos 2024 22:45

Tolunay sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Ankara Veni Vidi Bağdat

06 Eylül 2024 22:24
Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Ankara Veni Vidi Bağdat
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Veni Vidi Çiğli Göz Hastahanesi. Operasyon Yaptırmadan Mutlaka Okuyun!

14 Haziran 2024 13:35