Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 14:19

3 Ekim 2022'de vanity'de rinoplasti oldum. Hasta bakıcılar tarafından rahatsız edildim, beni sarsarak taşımalarından dolayı odaya kafam sağa yatmış bir biçimde girdim. Bu yüzden burun kemiklerim yamuldu ve yaklaşık 1 senedir nefes alamıyorum.

Burnum yamuk ve eski hali inanın bu kadar göze batmıyor. Bana revizyon ameliyatı yapmayacaklarını ve Kahramanmaraş'tan geldiğimi, çok durmayacağımı söylediğimde, *** adındaki çalışan 'biz %80 yabancılara çalıştığımız için bu ay doluyuz' diye cevap verdi. *** adındaki doktorları burnumun orta kemiğine bakmadan ve dokunmadan muayene edip tiksinir bir şekilde baktığı için gerçekten kendi ailemden aldığım terbiyeden dolayı bu yaşattıkları şeylerden utanıyorum.

Burnumun yamuk olması devlet Hastanesi tarafından raporludur. Tomografim mevcuttur. 1 yıl beni kontrol etmeleri gerekirken resmen parayı verdim. Saf yerine koydum tavrı takındılar, bize karşı. Gerçekten utanç doluyum. Bir şeyi düzgün yapamamış olabilirsin, fakat 2. Şubeni açan bir işletme isen, yaptığın hatayı düzeltmen gerekir.

profile profile
28 Eylül 2023 14:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ayşenur
Ayşenur
10 Ekim 2023 09:03

Vanity'nin bu cevabını gören arkadaşlara bir uyarı olarak: Vanity bu şekilde insanları sadece oyalıyor. Burnumu muayene etmeden revizyon gerekmediğini söylediler. Doktor Kadri bey burnuma dokunmadı bile (güya burnumu muayene eden doktor). Burun kemiklerim 1 yıl geçmesine rağmen çıtlıyor. Güvenebileceğiniz bir kurum değil. 1 yıl sizi takip etmeleri ve şikayetlerinizi dikkate almaları gerekiyor. Ama tek dertleri para.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Burun Ameliyatı Sonrası Nefes Alma Problemi

31 Mart 2025 17:11
Burun Ameliyatı Sonrası Nefes Alma Problemi

Vanity Estetik'de  Yaşanan Tıbbi Sorun Ve İletişim Skandalı

14 Şubat 2024 14:13
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Estetik Operasyon Sonrası Hayal Kırıklığı

22 Aralık 2024 01:29
Estetik Operasyon Sonrası Hayal Kırıklığı
Taha sonuçtan hiç memnun değil

Vanity Estetik Pişmanlıktır

09 Ekim 2023 16:40