01 Eylül 2024 15:14

Sayın Valmenti Yetkilileri,

09 Şubat 2025 16:06

Hiçbir dönüş yok

20 Mart 2025 06:49

Ürün Kalitesi hakkında Şikayet Sayın Valmenti Yetkilileri, Uzun zamandır hem Valmenti hem de Tanca markalarınızı severek ve memnuniyetle kullanıyorum. Ancak, son aldığım Valmenti ayakkabı ile ilgili yaşadığım bir sorun nedeniyle bu yazıyı yazma gereği duydum. Yaklaşık birkaç ay önce satın aldığım ayakkabıyı kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra, ayakkabıda beklenmedik bir açılma meydana geldi. Bu durum, ürünlerinizin kalitesine olan güvenimi sarstı ve oldukça hayal kırıklığına uğradım. Markanızın sadık bir müşterisi olarak, bu tarz bir sorunu yaşamak beni oldukça üzdü. Bu nedenle, ayakkabımın incelenmesini ve gerekli aksiyonların alınmasını talep ediyorum. Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi bildiğim için bu sorunun en kısa sürede çözülmesini umuyorum. İlginiz için şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla,

29 Ekim 2025 11:36
aldigim-ayakkabi-ilk-gunden-bozuldu-musteri-hizmetleri-yanit-vermiyor-6.jpg

Ümit
27 Haziran 2025 13:25
Lacoste Ayakkabıda Kısa Sürede Açılma Ve Deformasyon Hayal Kırıklığı Yarattı
Abdullah sonuçtan çok memnun

Abdullah
10 Nisan 2025 11:20
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 16:58
3-gunde-acilan-camper-ayakkabi-2.docx