21 Temmuz 2023 16:08

Vakronline Instagram hesabından 3 Temmuz 2023'te 640 TL'lik bir ürünü beğenip +30 TL kargo ücreti ile toplam 670 TL'ye internet sitesinden sipariş oluşturdum. 5 Temmuz'da kargoya verildi diye mesaj attılar, kargo takip numarası vs yok tabi.

Kargodan hiç mesaj gelmeyince siteyle iletişime geçmeye çalıştım ama dönmediler. PTT ile irtibata geçtim, adıma hiçbir ürün yoktu. Son çare bir poste yazdım ve hakaret dolu mesajlarla dönüş yaptılar. Takip numarası istiyorum vermiyorlar. İade istedim.

Tamam dedi ama ortada ne ürün var ne para iadesi. Poste yazdığım mesajlar görünmüyor, engellemişler sanırım. Hala bir dönüş yok. Şikayetvar'a bakana kadar hala iyi niyetimle bir karışıklık olmuştur.

Belki diyordum. Ama bu şirket bu durumu başkalarına da yaşatmış. Zamanınız gidiyor, paranızı iade etmiyorlar. Bir ton da hakaret duyuyorsunuz.

Ayşe
Ayşe
25 Temmuz 2023 00:06

Kredi kartı ile alışveriş yaptığım için banka ile iletişime geçtim, hakli görüldüm ve 670 TL hesabıma iade edildi. Çok şükür param onların kursağından geçmedi. Tek sorun kargo ücreti olmadan 640 TL olan ürün şu an 699 TL aynı paraya aynı urunu alamıyorum. Ama olsun. Uğrasın arkadaşlar böyle insanlara ürünlere paranızı vermeyin geri almaya calisin. Sakin ama sakin yakınından geçmeyin aynı durumların sizin başınıza gelmeyeceğinin garantisi yok.

Kübra
Kübra

Aynı durumu bende yaşıyorum bir haftadır ürün aldım ortada yok yazıyorum tenezzül edip cevap vermiyorlar bankadan nasıl aldınız paranızı bilgi verir misiniz

Ayse
Ayse

Aynı durumu ben de yaşıyorum. Ben de aynı sayfadan 26 haziranda sipariş verdim ancak hala bir haber yok. Paranızı nasıl aldınız anlatabilir misiniz

Esra sonucu yetersiz buldu

20 Haziran 2023 14:28