Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 11:59

Vakkorama İstanbul Galataport mağazasından 09 Nisan 2024 tarihinde almış olduğum New Balance ayakkabının sol tekinin ön kısmından açılma yapmaya başladığını görsellerde görebilirsiniz. İncelenmesi için İzmir İstinyePark Vakkorama mağazasına ayakkabımı bıraktım. Yaklaşık 1 hafta sonra (03.08.2024 tarihinde telefon ile aranarak) merkezden cevap geldi. İnceleme sonucunun olumsuz olduğu iletildi, nedenini sorduğumda ise kullanım kaynaklı deformasyon tarzı bir cevap aldım. Mağazaya ayakkabımı teslim almaya gittiğimde tekrar sordum, yazılı olarak bu inceleme sonucunun bana verilmesini talep ettim fakat bana herhangi bir belge veremeyeceklerini de ilettiler.

Sorunum ise, bu ayakkabıyı alalı daha 4 ay bile olmadan, ayakkabıyı gayet titiz kullanmama ve deformasyona sebep olacak bir şey yapmamama rağmen bu tarz bir deformasyonun olması. En kötüsü de güvenilir bir marka olduğunu düşündüğüm Vakkorama'nın mağduriyetim karşısında bana olumsuz dönüş yapması ve hiçbir sonuç alamamış olmam. Ayakkabıyı haftada birkaç kez giyiyorum, deformasyona sebep olacak hiçbir şey yapmadım, zaten ofis çalışanıyım, işe kendi aracımla gidip geliyorum, ayakkabı yağmura bile maruz kalmadı. Ayakkabıya zarar verecek bir şey yapmış olsam bu deformasyonu anlayışla karşılarım fakat hiçbir şey yapmamış olmama rağmen bu durumla karşı karşıya kalmayı kabul etmiyorum.

Vakkorama markasına güvenip, ürünü piyasa fiyatından daha pahalıya almış olmama rağmen markanın sattığı ürünün arkasında durmamış olması ve beni bu şekilde mağdur etmesi gerçekten kabul edilemez.

Umarım mağduriyetimin giderilmesi adına bir şeyler yapılır, aksi takdirde Vakkorama'dan tekrar alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

09 Ağustos 2024 17:21 (Şikayetten 5 saat sonra)
12 Ağustos 2024 16:38

Merhaba, Cumartesi günü Vakkorama tarafından tekrar buraya yüklediğim fotoğraflar benden istendi. Mail yoluyla müşteri hizmetlerine ilettim. Bugün ise aldığım cevap talebime yeniden olumsuz dönüş olduğu, sebebinin ise fotoğrafa bakıp arkadaşların ürünün hatalı olmadığını anladıkları bana iletildi. Yani 4 ay içinde sadece günlük amaçlı kullandığım bu ayakkabının burnundan açılmış olması benim suçum oldu! Sattığınız ürünün biraz olsun arkasında durmanızı beklerdim, hiçbir şekilde mağduriyetim karşılanmadı. Bu firmadan tekrar alışveriş yapmayı düşünmüyorum!

22 Mayıs 2024 11:40

03 Kasım 2023 21:31

Hüseyin
09 Ağustos 2023 13:33
Seyyid sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 14:12
Vakkorama Skechers Kullanıcı Hatası Sebepli Dönüş
Ahmethan sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Deforme Olan Ayakkabıya Çözüm Sunulmadı, Mağdur Edildim

Ahmethan