Sevgi sonucu yetersiz buldu

Uzman Turizmin Yaşattığı Mağduriyet

31 Ocak 2023 01:21

9 Ocak 2023te umre ziyaretimizi Uzman Turizm aracılığıyla yaptık. Sayımızı bilmelerine rağmen bir sürü arkadaşıma havaalanında dağıtılacağı söylenen valiz yetmedi. Boş yere gerginlik yaşadık. Bizden sonra gelen ekiple Medine'ye göndereceklerine dair söz verdiler ama lafta kaldı. Biz kendimizi ona göre ayarlamıştık, dönüşte hurma, hediye vs o valize koyarız diye tek valiz götürdük. Orada valiz almak zorunda kaldık. Üstelik birbirimizi kaybetmemek için dağıtılan baş örtüsü dağıtılmadı. Sağ olsun hocamız bize bir çare buldu. Dağıtılması gereken Kur'an ya da dua kitabı dağıtılmadı. Tavaf sırasında hocamızı duyamadık ve çok sorun yaşadık. Medine'de bize önderlik etmesi için bayan hoca gelmesi gerekirken gelmedi. Erkek hoca ile gönderdiler ve mescitte köle muamelesi gördük. En üzüldüğüm de bu oldu. Erkek hoca bayanlar olarak bizi bir yerden sonra yalnız göndermek zorunda kaldı. Bize bilgi veren de olmadı.

03 Şubat 2023 02:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar Sizlerin Problemini Çözmek İçin Detaylı Bilgi İçin İletişim Bilginizi Bizlerle Paylaşırsanız Sizlerle İletişime Geçelim

Sevgi
Sevgi
03 Şubat 2023 23:03

[email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

22 Mayıs 2023 14:42

S**Hanım İletişim Numarası Verirseniz, Detaylı Bilgi İçin İletişİme Geçelim