Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Dr. Deniz Öztürk Kara Başarısız İşlem Mağduriyeti

06 Haziran 2024 18:31

Aksaray ilinde dr. Deniz öztürk kara' nın kliniğine yüz skarları için gittim. Bana altın iğne önerisinde bulundu. 4 seans uygulandı hiçbir faydasını görmedim. Üstüne yüzüme daha fazla zarar oluştu. Aynı zamanda cilt lekesi için 2 defa bbl uygulaması yaptı onda da hiçbir fayda görmedim. Cilt lekelerim aynen duruyor. Ben her seferinde bir fark görmediğimi bir gelişme olmadığını görürken doktor ve yardımcısı iyi olduğu yalanını söylediler.

Son olarak cilt boşlukları için de dolgu yaptılar ona da ayrı ücret verdim. Üstünden bir ay geçti dolgu diye bir şey kalmadı yüzümde. Doktorun kendisi de başarısız olduğunu ifade etti. Buna rağmen somon gençlik aşısının uygulanması gerektiğini söyledi. Ve bu işlem için benden 4.500 TL ekstra ücret istendi.

Yapılan her uygulama işe yaramadı ve yüzüm daha kötü oldu bu nedenle aynaya bakamıyorum. İşlemler başarısız olmasına rağmen başarılıymış gibi göstermeleri ve her seferinde yeni bir uygulamaya yönlendirip ekstra para istemeleri nedeniyle onları şikayet etmek ve zararımın karşılanmasını istiyorum. Tüm işlemler için 18.400 TL ödedim, yüzüm daha kötü oldu, zamanımı aldı ve aynaya bakmaz oldum.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Gülfer İnci Altın İğne Ve Mezoterapi Mağduriyeti

17 Haziran 2024 14:51

Altın İğne Ve Somon DNA İşlemi Sonrası Kalıcı İzler

12 Kasım 2024 16:41
Altın İğne Ve Somon DNA İşlemi Sonrası Kalıcı İzler
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Balta Health & Beauty Kobay Olarak Kullanıldım Üstüne Deney İçin Sponsor Gibi Para Verdim

06 Aralık 2023 12:17
Merve sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2025 20:16