Yusuf

Yusuf

Şikayetleri(3)

Domino's Gerçekten İyice Bozdu Kendini

28 Haziran 2024 22:32162

"Müşteri temsilcisi hanımefendinin tutum ve yaklaşımı çok güzeldi müşterinin şikayetini önemseyip geri dönüş yapıp çözüm odaklı çalışmaları çok güzel nezaketinden dolayı teşekkür ederim"

Domino's Gerçekten İyice Bozdu Kendini

22 Şubat 2024 19:00175

"Müşteri hizmetlerinden müşteri memnuniyeti için arayan Merve hanıma konuşma üslubu ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim"

Papara Kart Teslimatı Sorunu

"Uzun bir sürenin sonunda müşteri hizmetlerinden Dilber hanim sorunu çözüp 1 gün içerisinde kartımı ulaştırdı Umarım Papara yöneticileri yaptığımız telefon görüşmesini dinleyip hanımefendinin müşteriye karşı ne kadar ilgi alakalı ve çözüm odaklı olduğunu görüp diğer personelleri ile arasındaki farkı görürler. Müşteri sorunlarında çözüm odaklı olan böyle bir çalışanın bence firmada daha iyi bir mevkide olması gerektiğini düşünüyorum. Kendisine ulaşamayacağım için buranın vasıtasıyla tekrardan teşekkür ederim"

Yorum Yazdığı Şikayetler(3)

VFS Global Fransa Vize Başvurusu

VFS Global üzerinden Fransa vizesi için randevu almaya çalışıyorum. Uzun dönem olduğu için başvuruyu VFS Global üzerinde...

VFS Global Fransa Vize Başvurusu