Oguz

Mart 2019'den beri üye

Şikayetleri

Flixbus / Kamil Koç'tan 529 TL'lik Bilet Hatası

12 Ekim 2023 22:36779

Benim hatamdan kaynaklı olsa bile. Ankara - Antalya 22:00 gidiş bileti almam gerekiyorken. Bilgisayardan İzmir - Anka...

Flixbus / Kamil Koç'tan 529 TL'lik Bilet Hatası

Halk Kitabevi'nden Sipariş Verdim, Stok Kontrolü Yapıldıktan Sonra Bilgi Maili Geldi Ama Aranmadım Ve Ulaşılamadı Notu Düştüler, Ertesi Gün Aynı Ürün Hem Var Hem Yok Oldu, Güvenilmez Satıcı

21 Eylül 2023 12:572.710

Halk Kitabevinden teyitli stok kontrolü yapıldıktan sonra. Siparişin olmadığına dair bilgi mailinin yollanması. Ve ile...