Abdullah sonuçtan çok memnun

UYAP E İhale Sistemi

UYAP E İhale Sistemi
20 Ocak 2023 12:43

UYAP e satış üzerinden ihaleye katıldım 500 bin tl lik yere yanlışlıkla 10 milyon teklif verdik ne yapmamız lazım başına geçen var mı yardımcı olunursa sevinirim Karamürsel sulh hukuk ihalesiydi müdürle konuştuk pek yardımcı olmadı ihalenin fesih davası açtık veya ne yapmamız lazım kimse birşey bilmiyor bu konu hakkında yardımcı olur musunuz.

Yorumlar (15)

Ahmet

Merhaba fesih davası ne aşamada bitti mi bittiyse sonuç nedir bitmediyse ne zaman biter bilgi verir misiniz rica etsem

Ahmet bey sonuç ne oldu

Vahit
Vahit

Arkadaşım aynı sorun benimde başıma geldi bugün ne yapmalıyım acil yardıma ihtiyacım var

Nasıl bir yol izlediniz?

Abdullah bey geçmiş olsun dava ne kadar sürede sonuçlandı rica etsem cevap yazabilir misiniz veya başka bir çözümü var mı bu yanlışlığın çözümünün

Sinem

Bu konuda yardımcı olur musunuz çözüm bulmuşsunuz

Sinem

Nasıl yol izlediniz rica etsem benimle paylaşırmısınız bu süreç 2 defa balımıza geldi

Arman
Arman

Hocam bizde bugün aynısı oldu 950.000 yerine 950.000.000 yaztık Siz ne yaptınız bir sonuç bulabildiniz mi

Fatih
Fatih

Arman Bey sonuç ne oldu acaba teminat iadesi sağlandı mı

Şaban
Şaban

Ayrıca bu yanmış olan teminat tutarın devlete değil, İcradan satın almaya niyetlendiğiniz Mal'ın Mülk'ün İcra sahiplerine gittiği.

Sonucu yazarsanız seviniriz bizde teminatın yanacağı söyleniyor

Murat
Murat

Sonuç alabildiniz mi aynısını bende yaptım abi yanlış yazma sebebi ile kat kat trilyon yazmışım

Sinem

Bizde de iki defa aynı şey oldu şuna dikkat ettim aslında doğru yazıyoruz sistem son dakika sıfır ekleyerek yüksek yapıyor dava açanlar sonuç ne oldu acaca

Sizde sonuç ne oldu aynısı bir tanıdığa da olmuş

Abdullah

İhalenin fesih davası açtık bekliyoruz bakalım nasıl olacak

UYAP Mesajları Hakkında Endişe!

21 Ocak 2025 13:50

UYAP Avukat Portalı'nda Haciz Kesintilerim Dosyama Yansımıyor, Borç Durumum Belirsiz

24 Ekim 2025 09:03
uyap-avukat-portalinda-haciz-kesintilerim-dosyama-yansimiyor-borc-durumum-belirsiz-1.jpg

UYAP Devlet Kurumunda Hayalet Daire İhalesi Şoku

Emine