Bahar sonuçtan çok memnun

Üsküdar Üniversitesi Lütfen Sesimi Duyunuz

16 Ağustos 2024 11:10
Bahar'ın Teşekkür Mesajı
“Memnuniyet sağlandı. Teşekkürler...”

Merhaba Üsküdar üniversitesinde kardeşim eğitim görmekte bu sene için kayıt yenileme işlemini yaparken hata yaparak tess sistemi üzerinden okul kaydını yaptım. Sonrasında tess sisteminin iptal edilmesini ve ödemeyi farklı kredi kartımla yapacağımı okulu arayarak bildirdim. Malı işler bölümü bana mail atarak bankaya gidip imza atmam gerektiğini söyledi bankaya gittim fakat iptal mailinin bankaya iletilmediği geri dönüşünü aldım. Tekrar okulu aradım yaklaşık olarak 1 ay boyunca her gün aradım ama malı
İşler bölümüne asla bağlanamadım bana aranacağım bilgisi verildi ama halen de kimse aramadı. Bu da yetmezmiş gibi tess sistemi iptal olmadığı için benden ayrıca banka taksit ücretini aldı. Okula ödeme iadesi için form doldurdum 15 iş gününde paramın geri iade edileceği söylendi bugün 20 iş günü oldu paramda halen yatmadı. Beni hem mağdur ettiler hem de dönüş yapılacak denip oyalıyorlar. Para iademin yapılmasını ve tess sistemindeki ödemenin iptal edilmesini istiyorum. Bu raddeye gelme sebebim okulun beni aramamasıdır. Mağduriyetimin ivedilikle giderilmesi konusunda yardım ve destek bekliyorum.

Bahar
Bahar
19 Ağustos 2024 10:51

Memnuniyet sağlandı. Teşekkürler...

Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Üsküdar Üniversitesi Şaşırttı Haksız Kazanç Talebi

29 Nisan 2024 15:32

Peşin Ödediğim Eğitim Ücretinin Farkı İade Edilmiyor, Mağdur Ediliyorum

09 Ekim 2025 14:02
pesin-odedigim-egitim-ucretinin-farki-iade-edilmiyor-magdur-ediliyorum-1.jpg
Öykü sonuçtan hiç memnun değil

Kayıt Yenileme Sürecinde Öğrenci İşleri Ve Sistemsel Aksaklıklar Mağduriyet Yaratıyor

04 Eylül 2025 04:03
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

Üsküdar Üniversitesi'nden Haksız Kayıt İptali Kesintisi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

05 Eylül 2025 20:36