Murat sonuçtan hiç memnun değil

Us Polo Çanta Tadilatı Sorunu

Us Polo Çanta Tadilatı Sorunu
28 Eylül 2024 18:16

USPA İstinyePark İzmir mağazasından aldığım çantanın daha 3. kullanımda ön gözünün mıknatısın olduğu yerden yırtılması sonucu mağazaya götürdüm. Kasada bulunan hanımefendi, 'Biz bunu tadilat yaptırabiliriz,' dedi. Ben de tüm iyi niyetimle kabul ettim. Çantanın içinden çıkan bez poşetle teslim etmek istediğimde, 'Gerek yok,' dedi. Çanta açık renk olduğu için bir sıkıntı olmasın dedim, 'Bir şey olmaz,' dedi ve çantayı tadilata gönderdik. Çanta 3 hafta sonra geldi. Bilin bakalım ne oldu? Krem rengi çantanın önünde kocaman 2 adet kahverengi boya gibi bir leke vardı. Ben çantamda böyle bir leke olmadığını ve bunu bu şekilde kabul edemeyeceğimi belirttim. Orada bulunan hanımefendi ıslak mendille sildi, leke çıkmadı ve değişim ya da para iadesi istedim. Tekrar gönderdiler ve ret cevabı geldi. Şimdi ben US Polo gibi bir markaya güvendim, uyarmama rağmen bez çantaya koyalım dememe rağmen 'Bizim burada bir şey olmaz,' deyip bizi yalancı yerine koymaları US Polo markasına hiç yakışmıyor. Ben teslim etmeden fotoğraf mı çekmeliydim? Bu konuda para iadesi istiyorum. Bir daha asla güvenmeyeceğim.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 17:22
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 15:39
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 13:15
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 00:30

06 Temmuz 2023 20:27