Universedu Yurtdışı Eğitim Güvenilir Değil

16 Aralık 2023 13:38

Şubat 2023' te bu firma ile yurt dışı eğitim programı adı altında anlaşma sağladık. Anlaşma gereğince sözleşmede de belirtilen vize red olursa tüm ücretin kendileri tarafımdan iade edileceğini beyan ettiler. Vize red gelince okul ücretleri dahil 4300 euro ücretimi ödemediler. Sözlü beyanda 20 gün içinde iade edeceğiz demesine rağmen sözleşmeye 30-45 iş günü yazdılar. Nedenini sorduğumda prosedür gereğince öyle yazdık en geç 1 haftaya iade olur demelerine rağmen aradan aylar geçti. 6 ay sonra ödemenin bir kısmını mahkemeye vereceğim korkusuyla tarafıma ulaştırdılar fakat kalan kısmını neredeyse 1 sene olmasına rağmen iade etmediler.

Sosyal medyada adları universeyurtdisiegitim olarak belirtmişler fakat yasal olarak firmanın ismi Bakırezers yurt dışı Eğitim olarak geçmektedir. İşletme sahipleri s** b** ve e** b** adındaki şahıslardır. Şikayetimi hem yasal yollardan hem de internet ve sosyal medya aracılığıyla her yere yazacağım. Yarın mahkeme sürecini başlatıyorum. Umarım benim yaptığım hatayı başkası yapmaz. Sözleşme gereği mahkemeyi kazanacağıma eminim fakat her telefonla arayıp istediğimde dişçideyim, dedem rahatsız, hastanedeyiz gibi bahanelerle ertelediler. Asla güvenilir bir firma değildir.

21 Mart 2024 10:48 (Şikayetten 3 ay sonra)

Kalan iade güncel olarak aynı para birimi cinsinden öğrencimize yapılmıştır.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Branda Vize'nin İhmali: Vize Randevusu Ve İade Sorunu

28 Mart 2025 00:43
Bihter sonuçtan hiç memnun değil

Şişli Vize Hizmetleri Pişmanlıktır

09 Ekim 2024 13:30