Tuğçe
20 Ağustos 2023 16:48

Merhaba bebeğim 6 aylık ve doğduğundan beri Uni Baby ürünlerini kullanıyoruz. Ek gıda geçişi döneminde bebeğimin yüzünü temizlemek için ıslak mendil ile temizledim. Sonuç kızarmış yanaklar! Yediğinden kaynaklı asla değil çünkü her zaman verdiğim gıdayı vermeye devam ettim sonra bugün yeni aldığım ıslak mendilden şüphelendim ve kendimde denedim ıslak mendiliniz benim yüzümü yaktı ve siz bebek ürünü üretiyorsunuz! Konu ile ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bebek sağlığı ile oynuyorsunuz! Deterjanınızdan şampuanınızdan yumuşatıcınızdan ıslak mendil yüzünden kullanmaktan vazgeçiyorum. Uni Baby bebek sağlığı ile oynuyor!

20 Ağustos 2023 17:02 (Şikayetten 13 dakika sonra)
21 Ağustos 2023 12:31

Öncelikle ürünlerimize ve firmamıza gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederiz. Bizimle temasa geçerek ürünümüze ilişkin geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz kayda alınmıştır. Şikayet örneğiniz MNG Kargo ile tarafınızdan aldırılarak kalite kontrol sürecimiz gereği Kalite Güvence Laboratuvarlarında analiz edilecektir. Bu süreçte kabul ederseniz size telafi ürün gönderimi yapılacaktır. Analiz sonrası gerekli bilgilendirmeyi tarafınıza sağlıyor olacağız. Gösterdiğiniz duyarlılık ve değerli zamanınızı ayırarak bizimle temasa geçtiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri San. ve Tic. A.Ş

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Uni Baybi Şampuan Kullandıktan Sonra Kızımda Saç Dökülmesi Ve Egzama Sorunu

12 Haziran 14:39