30 Ekim 2024 08:442.431

Ümraniye ilcesi Ş**** G**** Bulvarı ile A** T**** caddesinin kesişim noktası, İETT kadikoy Belediyesi hayvan barınağı durağının kenarında kalan yeşil alan saldırgan sokak köpek dolu. Sabah ise gitmek için 7'de, aksam eve dönmek için aksam 7'de oradan geçmeye çalışıyorum. Her geçişte havlayıp geçirmiyorlar. Defalarca aynı noktada köpek saldırısı oldu. Bir sürü kisinin yaya olarak geçtiği bir nokta. Hava karanlıkken geçmek mümkün değil. Korkudan yola atlayıp yolda araba altında ezilen insan bile oldu. İnsanlar buradan geçmek zorunda. Ümraniye Belediyesi ve İstanbul büyükşehir belediyesine defalarca yazmış olmama rağmen neden bir şey yokmuş gibi davranılıyor? Neden kimse bir önlem almıyor. Köpekleri toplayın dedikçe köpük kutulardan yeni evler koymuşlar. 2 köpek evi vardı, 5 olmuş. Bıktık bu hayvanlarin saldırılarından. Yazılı olarak bile bildirilmiş bir sürü saldırı varken neden toplanmıyor bu köpekler? Aynı problem 100 metre ileride dekon senkron sitesi arkasında esenli sokakta da var. Sözde sokak severler 7-8 kutu koymuş oraya. Köpekler koloni halinde orada yatıyor. Yayaları sokaktan geçirmiyor. Kaç kisi daha hastanelik olduktan sonra toplanacak köpekler oradan?

31 Ekim 2024 18:17

Her yol kenarında öbek öbek köpek sürüsü var. Her şikayet sonrası standart kopyala yapıştır cevap geliyor.

Yorumlar(6)

Arif
Arif
6 Kasım 2024 11:29

Vicdanınız kurumuş ya, o köpekler üzerlerine sürülen arabaların, içinden çıkan magandaların, uğradıkları şiddetin travması sonucu o arabalara havlıyorlar. İn arabadan bak istersen sana bir şey yapacak mı. Dünyada tek ben varım, bir benim canım kıymetli sanıyorsunuz ya. Kim bilir ne çok daha zararınız var dünyaya o köpeklerden, bu duyarsızlıkla aksini beklemek güç zira.

Arda
Arda
31 Ekim 2024 22:03

Lütfen asılsız şikayetlerde bulunmayın. Oradaki köpekleri gelip seven birisiyim. Çok cana yakınlar ve asla saldırmıyorlar. Sizde hiç havlamasın diyorsunuz. Köpek olduğu için havlayabilir. Şu canları da Allah yarattı, nasıl böyle şikayette bulunabiliyorsunuz? Alıp öldürüyorlar hayvanları. Siz belediyenin alıp güzelce baktığını düşünüyorsunuz sanırım

Deniz
Deniz
31 Ekim 2024 10:27

Yıllardır karşıdaki sitede oturuyorum. Hangi insan ezilmiş? Yalana bak. Tamamen köpek karşıtı olduğun için bunu yazmışsın. Yazdıklarının hepsi asılsız. Kesinlikle köpekleri katletmek için yazılmış bir şikayet

Sokak Köpekleri Yüzünden Evden Çıkamıyorum

Rukiye
17 Aralık 2024 14:441.220

Tuzla Yayla mahallesinde ikamet ediyorum. Sokağımız başıboş bir sürü köpek dolu ve sürekli olarak yoldan geçenlere saldı...

3 Destek1 Yorum

Sincan Belediyesi Sokak Köpeklerinin Toplatılmaması

3 Eylül 2024 00:061.672

Selam, bu sokak köpekleri hakkında şikayetim var. 02:00de F**** eski hastane kavşağından araçla geçerken araca birden ik...

Tümünü Gör

Yusuf
Ümraniye Belediyesi İnşaat Gece Çalışıyor

Ümraniye Belediyesiİnşaat Gece Çalışıyor

Samet
Ümraniye Belediyesi Çocuk Parkları İçki Mekanı Olmuş!

Ümraniye BelediyesiÇocuk Parkları İçki Mekanı Olmuş!

Berna
Ümraniye Belediyesi Mağduruz Bıktık Aramaktan Sonuç Alamamaktan