Mustafa sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2024 23:02

31 Mayıs 2024'te Uludağ Karavan'dan karavan aldım. Karavanı İnegöl'e getirdim fakat 80 km yol yaptık. İki adet gijon somunu düşmüş. Arayıp söylediğimde, 'Biz kontrol edip veriyoruz' dendi ve ben kendi cebimden gijon somunu alarak kendim taktım. Kurban Bayramı'nda karavanla İzmit'e Ormanya kamp alanına ailecek gittik. Su tankını su ile doldurduk fakat çeşmeler akmıyor. Uludağ Karavan'ı arayıp sorduk, imalat aşamasında su tankının kapağı açık kalmıştır, içinde sunta ve medefe parçaları kaçmıştır dediler. Oğlumun elinden geliyormuş, hidroforu tamir etti ve çeşmeler akmaya başladı fakat bu sefer de bulaşıkları yıkarken lavabo düştü ve bütün karavan su içinde kaldı. Lavabo beş yerinden silikonla yapıştırılarak monte edilmiş. Gece olduğunda elektrik yükseltici inverter ötmeye başladı. Aküler şarj almıyor. Tekrar Uludağ Karavan'ı aradık, onların tarifiyle inverteri tamir ettik, ertesi gün aküler şarj aldı. Velhasıl tatile değil çile çekmeye gelmişiz. Karavanı alırken heyecandan karavana iyi bakmamışız. Mobilya dolap kapakları ve çekmeceler sürtüyor, iyi bir şekilde çalışmıyor. Giriş kapısı alttan sürtüyor. Sıfır ürün değil, hurda almışız. Sizler de Uludağ Karavan'dan karavan alırken dikkat ediniz ve yorumları okuyun. Biz çok pişmanız.

Anıl
Anıl

Mustafa Bey, merhabalar, Biz Uludağ Karavan olarak üretici firma değil, toptancı firmayız. Türkiye de üretim yapan birçok üreticinin karavanları satış bayilerimiz ve alt bayilerimizde mevcut. Mağazamıza gelmiş olduğunuzda sizlere de bunu bildirmiş ve birçok firmanın malını tanıtmıştık. Almış olduğunuz karavan İnanır Fiber ve gvz Karavan ortaklığıyla üretilmiş olan monoblok modeldir. Bizde sizin bizden satın almış olduğunuz gibi Şubat ayında bu karavanın üretimini yapan Firma ile toplu bir anlaşma yaparak karavanlarını satın aldık. Zamanla kullanıcı dönüşlerinden dolayı karavanın işçilikle alakalı ciddi sıkıntılarının olduğunu bizlerde fark ederek üretici firmaya iade, değişim veya onarım talep ettik. Ancak üretici firma hiçbir talebimize kalıcı bir çözüm üretmeyerek satmış olduğu karavanlar ile bizi de mağdur etti. Bu süreçte satılan karavanların son kullanıcıyı mağdur etmemesi adına çalışmış olduğumuz başka bir üretici firma ile anlaşarak kusurlu olan ürünlerin onarımına başladık.

Selçuk
Selçuk

Karavan almadan önce çok araştırma yaptım. Burada firmaların ismini arayıp bir çok firmadan uzak durdum. Onyx markasını tercih ettim ve gerek malzeme kalitesi, gerek de satış sonrası destek ve garanti açısından asla mağdur edilmedim. Bu yüzden makyaja aldanıp üç kuruşluk beyaz eşyalarla ve ışıklarla süslenmiş kalitesiz karavanlara yönelmesin kimse. Araştırma yapmadan çok büyük paralar ödemek biraz da tüketicinin hatası.

Bende esnafım kimi ürünü üretiyorum kimini dışarıdan tedarik ediyorum dışarıdan aldığım üründe sorun olursa bir esnaf olarak kar ve zarar ortaktır diyerek sorunu kendi imkanlarımla çözüyorum

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Karavan Teslimatı Gecikti, Eksik Ve Arızalı Hizmet Aldım

09 Haziran 2025 10:27