Berna sonuçtan çok memnun

06 Ekim 2023 15:08
Berna'nın Teşekkür Mesajı
“Geçte olsa dönüş sağlandı elimdeki çikolata incelemeye gitti ayrıca hediyeleriniz için teşekkür ederim”

Yıllardır bir Ülker kullanıcısı olarak öncelikle çok şaşkın olduğumu belirtmek istiyorum. Özellikle son birkaç aydan bu yana aldığım ürünü daha çok takip etmeye başladım. Bitter %80 çikolatanızın eski tadı maalesef yok. Bilerek her aldığımda farklı mağazalardan aldım ki belki mağazada uzun zaman beklemiştir diye. Maalesef ki hepsinde aynı tat. Öncelerde yediğimizde ağzınıza aldığınızda damakta güzel bir tat veriyordu. Şu an maalesef üzülerek söylüyorum ki sanki donmuş yağ yiyorsunuz. Köklü bir firma olarak bu konuyla ilgileneceğinizi düşünüyorum. Aynı şekilde devam ederse çocuklarıma Ülker markasını almalarını engelleyeceğim. Zaten resimlerde çok net görüntüsünden anlayacaksınız. Resimler ektedir. Saygılar.

22 Ekim 2023 15:13

15 gün önce Ülker e bitter çikolata ile ilgili şikayet yazmıştım bu şikayetim üzerine firmadan arandım ve ürünü alıp incelemek istediklerini söylediler fakat 15 gün boyunca bununla ilgili alınma vs hiçbir işlem yapılmadı bundan sonra Ülker'e ait hiçbir ürün almayacağım.

06 Ekim 2023 16:29 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

12 Ekim 2023 08:26

Ülker tarafından aynı gün arandım elimde ürünün durup durmadığını sordular bende "evet elimde mevcut" dedim hâlâ almalarını bekliyorum. Gelişmeleri tekrar paylaşacağım

23 Ekim 2023 11:17

"Teşekkür ederim"
Rümeysa sonuçtan çok memnun

Rümeysa
24 Ağustos 2024 14:00
"Teşekkürler sorun çözüldü çok ilgiliydiler"
Ülker Çikolata Bitter Bozuk Çıktı
Ülker Çikolata Bitter Bozuk Çıktı