Tutkun
07 Ağustos 2024 15:23

Merhaba
27.07.2024 tarihinde arkadaşımızın düğün eğlencesi için bulunduğumuz İzmir Gültepe Mahallesi 2494 Sokak ta bulunan mahalle bakkalından Ülker Napoliten Sütlü Çikolata ve yine Ülker ürünleri aldım. 4 yaşındaki yeğenim çikolatayı yemeye başladı. Çekmeceli çikolatanın yeni paketini açtığında çığlıkla bağırarak böcekler var diyerek elinden attı. Şaşkınlıkla bakarken küçük küçük kahverengi böcekleri gördüm. Kendime gelip fotoğraf çekene kadar böcekler dağıldı. Yaşadığım şok ve mide bulantısı ile paketi alıp 28.07.2024 tarihinde Ülker müşteri hizmetlerine fotoğraflı şekilde şikayetimi Müşteri hizmetleri telefon ile dönüş sağladığı. Numuneyi alıp inceleme yapmak istediklerini söylediler. Bugün 07.08.2024 tarihinde firma görevlisi adresimden ürünü almak için geldi. Numuneyi sakladığım ve arabasının yanına kadar indirdiğim yetmezmiş gibi bir poşete koysaydınız kargo ile gönderim yapacağım vs... Tuhaf bir tavırla karşılaştım. Ayrıca yaşanılan durum karşısında özür olarak, şeffaf bir market poşetine 3 4 paket bisküvi koyulup bunun mağduriyet yaşamış müşteriye verilmeye çalışılması nezaketsizlikten başka bir şey değildir. Ülker gibi köklü bir firma ile yaşadığım olaylar düşündüğümde kötü fıkra gibi. Numunenin bir tanesi de bende. Bende gerekli şikayet ve incelemeyi yaptıracağım. Karşılaştığım durumla ilgili gerekli tedbirlerin alınmayacağı yaklaşımdan belli oldu. Marka gözümde hem güven hem de itibar kaybına sebep olmuştur.

08 Ağustos 2024 16:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz ile irtibata geçildi. Bildirimiyle ilgili bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Bayram sonuçtan çok memnun

Bayram
18 Ağustos 2025 15:46
A101den Aldığım Çikolatalar Bozuk Çıktı Değişim Yapılmadı
A101den Aldığım Çikolatalar Bozuk Çıktı Değişim Yapılmadı
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
25 Eylül 2025 15:17
Çikolata Paketinden Kurtlar Ve Böcekler Çıktı Ülkerden Açıklama Bekliyorum
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
01 Aralık 2023 11:59