Uğur Kurs'tan Kitap İadesi Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Uğur Kurs'tan Kitap İadesi Sürecinde Yaşanan Sorunlar
09 Ekim 2024 22:38

Merhabalar, Oğlumu bu öğretim yılında Samsun Atakum da bulunan Uğur Kurs
şubesine kayıt ettirdik. 30.07.2024 tarihinde Uğur kursların merkezi üzerinden kitaplarımızın ödemesini yaptık. 06.08.2024 tarihinde çocuğumuzu farklı bir kuruma kaydına karar verdik ve Uğur Kurs tan sildirmek için dershaneye başvurduk. Kendileri dershane ücretini uzun bir süreç sonunda şube olarak ödediler ancak Uğur Kurs genel merkezi kitaplarımız ile ilgili süreci ne yazık ki yaptığım tüm başvurulara rağmen 3 aydır sonuçlandırmamaktadır. O tarihten bu yana aralıklarla defalarca müşteri hizmetlerine başvuruda bulundum ancak bir sonuç alamıyorum. Kitapların siparişini ev adresimize istedik ancak kitaplar kayıt olduğumuz dershaneye teslim edildiler. Bu sebeple müşteri hizmetlerinin yönlendirmesi ile sistem üzerinden iade kaydı oluşturamıyoruz, hata veriyor (teslim alınmayan sipariş iade edilemez). Yapamadığımızı kendilerine de iletme ve bunu müşteri hizmetlerindeki temsilcilerle uygulamalı olarak tespit ettirmeme rağmen 3 aydır bir gelişme sağlayamadım. Kitaplarım Samsun Atakum daki Uğur kurs şubesinde bekletilmektedir, iadesini onlar da yapamadıklarını söylüyorlar. Uğur kurs genel merkezi 3 aydır bana teslim etmediği kitapların ücretini iade etmemektedir.

Sipariş Verilen Kitapların Teslim Edilmemesi Ve İletişim Sorunu

03 Ekim 2025 19:32