Keçiören Uğur Kurs Fazla Disiplin

18 Ekim 2023 01:59

Keçiören Uğur Kursu çok araştırıp tavsiye üzerine mezun vip grubuna yazıldım sabahleyin 8.45te kurs başlıyor akşam 19.00 kadar bizi kursta tutuyorlar. Ders soru çözümü ekstra etütler vs Çok disiplinli bir yer. Tamam geçen sene istediğim yeri kazanamadım haklılar ama sanki bana çok fazla disiplinli gibi geldi. Tamam Allah var hocaları çok iyi denemeleri kaliteli iyi bir ortam var ve ilgililer aslında çok severek gidiyorum ama biraz da salsalar ne güzel olacak :) değil mi Keçiören Uğur kurs

Hakan
Hakan

Keçiören Uğur kursa ben 3 çocuğumu gönderdim 3ündede çok memnun kaldım. İyi ki Keçiören uğura göndermişim. En sonuncu tipi kazandı. Diğerleri nasıl bilmiyorum ama ben Keçiören uğurdan fazlasıyla memnun kaldım. E disiplin olmadan da Başarı gelmiyor katlanmamız lazım.

Özlem
Özlem

Gebze Uğur yaşam kurs merkezine yeğenim gidiyor bu sabah hiç hoş olmayan şeyler duydum matematik öğretmeni olacak şahıs yeğenim için mal işte arkadaşlar görüyorsunuz demiş. Bu nasıl bir ifade bu ne demek sözde eğitimcisiniz değil mi? Paranızı alırken kullandığınız üslupla şu an ki arasındaki fark egtimcilige dahil mi? Şikayetçiyim arkasından da gideceğiz

Boş
Boş

Beylikdüzü şubenizdeki müdür biz kayda gelmiştik arkadaşının oğlunu 25 bizi de 34 dedi bizde dedik niye ona 25 bize 34 kızdı bizde oğlumla kimsenin bize kızma hakkı yok derhal işinden atılmasını istiyorum

Keçiören Uğur Kurs Ve Saçmalıkları

27 Şubat 2024 13:56
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Uzman Kariyer Dershanesinin Sorumsuzluğu

25 Ocak 2024 14:29
Davut sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Kurs Kocaeli LGS Başarısızlık

28 Temmuz 2024 21:20