Keçiören Uğur Kurs Ve Saçmalıkları

27 Şubat 2024 13:56

YKS için Uğur Dershane'sine yazıldım ancak ikinci dönemden itibaren rehberlik hocalarının kendini beğenmiş tavırları ve TYT matematik hocasının takıntılı davranışlarından dolayı oldukça sıkıldım. Üstelik ben 19 yaşında olmama rağmen ailem, toplantı için çağırılıyor. Bana, netlerim düşerse ailemin çağrılacağı söylenmişti; ancak netlerim yükselmesine rağmen ailemi toplantıya çağırdılar. Tüm bunları bir kenara bırakırsak, telefonlara el konulacağı belirtilmişti. Sınıfımdaki birkaç öğrencinin telefonları, dönem sonuna kadar alındı. Bu durum kabul edilemez çünkü öğrencilerin hiçbir suçu yoktu. Yaşanan stres, baskı ve hocaların tutumlarından dolayı gerçekten çok rahatsız oldum. Bu dershane, samimiyetten uzak olabilir. Sınav yılım, kişisel problemler yüzünden heba oldu. Lütfen narsist tavırlarınızı kendinize saklayın ve öğrenciler üzerinden çıkarmayın. Keçiören Uğur Kursu ile ilgili bu şikayetlerimi dikkate almanızı rica ederim.

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Elazığ Sistem Kurs Merkezi Aldığı Paranın Hakkını Asla Vermeyen Bir Kurum!

28 Temmuz 2025 22:43
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sınav Eğitim Kurumları Dershanede Kayıt Sonrası İlgisizlik Ve Eğitimde Gerileme Yaşadık

15 Mayıs 2025 14:16

22 Ekim 2023 13:12