Yusuf sonuçtan çok memnun

10 Haziran 2023 12:32
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Kendim hallettim teşekkür ederim aynı sorunu olan varsa yardımcı olurum 👍”

UFO ateac01 model vantilatörüm var.

Bugün arkasındaki yeşil paneli temizlemek için çıkardık silip tekrar taktık. Ve sonrasında düşük hızda olan pervane ışığı birkaç kere sesli ötüp yanıp sönmeye devam etti.

Diğer tuşları algılamıyor ve çalışmıyor. Aynı şekilde bende de aynı sorun oldu. Mavi işık yanıp sönüyor ve çalışmıyor.

10 Haziran 2023 12:48

Kendim hallettim teşekkür ederim aynı sorunu olan varsa yardımcı olurum 👍

12 Haziran 2023 07:44 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yorumlar (19)

Ömer
Ömer

Mıknatıs dediğiniz tam olarak nerede söktüm filtreyi ama bendekinde çıkmadı mıknatıs

Ayşe
Ayşe

Nasıl hallettiniz acaba

Ali

Arkada bulunan yeşil filtreyi söküp resimdeki küçük mıknatısı yerine yerleştirin. Hepsi bu kadar ☺️

Ufuk
Ufuk
Şikayeti Çözüldü

UFO teknik mühendis Murat bey var. İşin uzmanıdır. Genelde sorunun çözümü arkadaşında ki magnetin yerinden çıkmasından kaynaklı olduğunu söyleyip birlikte çözdük sorunu. Not: 2 magnet yer var (Küçük olan)

Abdullah
Abdullah

Merhaba sorunu nasıl çözdünüz aynı sorunu ben de yaşıyorum yardımcı olur musunuz

ufo-sulu-klima-arizasi-1.jpg
Ercan
Ercan

Aynı sorun bizde de oldu fişe takınca 4 defa tit ses geliyor hiçbir tuş çalışmıyor nasıl hallettiniz

Soner
Soner

Nasıl hallettiniz yardımcı olur musunuz

Ahmet
Ahmet

Arkadaki filtreyi sök vidaları içinde ufak bir mıknatıs yeri var oraya mıknatıs yerinden çıkmışsa mıknatısı yerine tak çalıştır benimki oldu

Eda
Eda

Nasıl çözdünüz bizde de aynı sorun var yardımcı olabilir misiniz

ufo-sulu-klima-arizasi-1.jpg
Alp
Alp

Aynı sorun var nasıl yaptınız acaba anlatır mısınız

Serhat
Serhat

Aynı sıkıntıyla uğraşıyorum şu an bilgi verebilir misiniz nasıl tamir ettiğinize dair.

Furkan
Furkan

Aynı sorun şu an bende de var nasıl hallettiniz öğrenebilir miyim teşekkürler

Kafiye

Aynı sorun bende de var. Mavi fan ışığı yanıp sönüyor nasıl hallettiniz

Murat
Murat

Filtrenin içinde mıknatıs var. Filtreyi sökün vidaları mıknatıs i yerine oturtup takın

Kafiye

Aynı sorun bende de var nasıl hallettiniz

UFO Mavi Işık Yanıyor Cihaz Ses Verip Tuşlar Kilitleniyor Çözüm Arıyorum

Feyyaz