Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Uber Taksi Şoförleri Hakkından Fazla Ücret Alıyor

Uber Taksi Şoförleri Hakkından Fazla Ücret Alıyor
Ercan
10 Eylül 2023 08:01

Uber ile 2023 Ağustos ayında yaptığım son taksi yolculuğunda İstanbul 4. Levent'ten İstanbul Havalimanı iç hatlar CIP salonuna seyahat ettim. Taksimetrenin yazdığı 517 ₺ yolculuk bedeli ödedim ve 517 ₺ taksi fişi aldım. Maalesef Uber'in ödeme yönteminde büyük bir eksiklik var. O da yolculuk tamamlandığı zaman sistem sizden ödeme onayı istemiyor. Şoför tutarı giriyor, mail adresinize bilgi geliyor ve siz ödeme yapmış oluyorsunuz. Acelem olduğu için mailimi kontrol edemedim. Daha sonra baktığımda şoförün 610 ₺ ücret girdiğini gördüm. Hemen müşteri hizmetlerine mobil uygulama ile yazıp durumu bildirdim. Birkaç yapay zeka (kesinlikle karşımda bir insan olduğunu düşünmüyorum, verilen cevaplar "matbu" şekilde geliyordu) ile yazışmadan sonra 28 ₺ iade ettiler. Elimde fiş var dememe rağmen fişi gönderin inceleyelim demediler. Geçmiş aynı rotada yaptığım yolculuklarda zaten 510-520 ₺ bandında bir ücret ödemiştim. Onu bile inceleme zahmetine katlanmadılar. Bu olay 3 kere başıma geldi. Uber uygulamasını telefonumdan sildim. Ancak ödeme sonrası onay sistemine geçerler ve müşteri hizmetlerini iyileştirirler se geri dönmeyi düşünürüm.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Uber Taksi Ücret Farkı ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Uber Yolculuğunda Haksız Ücretlendirme Şoku

Uber'de Yaşanan Sorunlar Ve İptal Ücretleri

Aleyna
18 Nisan 2025 21:07

Uber Takside Fazla Ücret Alındı İade Yapılmıyor!

Kübra
29 Ağustos 2025 11:34