Yeni Kuponum Kullanılmış Gibi Algılanıyor, İndirimden Yararlanamıyorum

Uber Yemek uygulamasında ''800'e 400'' Kuponu daha bugün verildi ve ilk kez kullanmak istememe rağmen ekranda “Üzgünüz, bu kupon daha önce aynı kullanıcı tarafından aynı veya farklı bir hesapta kullanılmıştır.” şeklinde bir uyarı alıyorum ve indirimden faydalanamıyorum.
Kupon yeni tanımlanmış olmasına rağmen hiç kullanmadığım bir hak için “kullanılmış” uyarısını tekrar tekrar almam hem mağduriyet yaratıyor. Kuponumun aktif hale getirilerek sorunsuz kullanılabilir duruma getirilmesini ve yaşadığım bu teknik hatanın açıklamasıyla birlikte düzeltilmesini talep ediyorum.
Ayrıca madem kullanılmasına izin vermeyecekseniz kupon mupon hiç vermeyin.














