Mehmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Tvs Motor Şasi Ve Zırıltı Sorunu!

20 Mayıs 2024 16:05
19 Mayıs 2024 16:48

Aylardır aranmayı bekliyorum hala aranmadım defalarca iade alin dedim almadınız lütfen beni uğraştırmayın aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne ayıplı mal diye mahkemeye vereceğim

20 Mayıs 2024 17:31 (Şikayetten 1 saat sonra)
20 Mayıs 2024 18:22

Aylardır sürekli şikayet oluşturuyorum geri dönüş yapılacaktır diyorsunuz geri donmuyorsunuz müşteri memnuniyeti sizde böyle mi dalga geçer gibi hep aynı şeyler

24 Mayıs 2024 11:17

Tvs Jüpiter motor dan yaşadığım sorunu defalarca iletmeme rağmen sonuç bulmadınız geri arayıp sorunu cozucenizi söylüyorsunuz aylar geçiyor geri donen olmuyor tekrar şikayet olusturuyom gene donen olmuyor bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım böyle sizden haber bekliceme o şekilde beklerim

02 Haziran 2024 01:00

Bu firma yüzünden zamanım param boşuna gitti aylardır sorunumu çözmediler geri dönüş yapacağım deyip yapmıyorlar artık sorunumu çözün bıktım artık fabrika ya bile geldim bugün kimseyle irtibata geçemedim tvs Jüpiter 125 çok güzel bir motor mus ama uma montaj yaptığı için kaliteli motoru cop yapmış servis olsun yedek parça olsun ürün sorunları için fabrika ürünün arkasında durması olsun berbat aylardır sorunum çözülmedi en son care Tüketici Hakem Heyeti ne başvurdum yenisi için değiştirmek için sorunumu çözün diye fabrika ya yolladım motorumu şaseyi çatlattınız motorun sıfırını istiyorum

11 Haziran 2024 17:57

Aylardır sibop itici den gelen ses yüzünden yazıyorum aylardır geri dönmediniz 1kere fabrikanıza gönderdim motoru şaseyi çatlattınız gene ulaşmak istedim ulaşamadım geri dönüş yaparız dediniz yapmadınız Tüketici Hakem Heyeti'ne mahkemeye verdim bu motor bir ayıplı maldır

Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Tvs Motor Belirgin Bir Ses Gelmeye Başladı

Çağdaş
27 Mart 11:28
Tvs Motor Belirgin Bir Ses Gelmeye Başladı
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Tvs Jüpiter 125 Ses Problemi

08 Eylül 2025 20:37