Esra sonuçtan hiç memnun değil

TV8 Masterchef Mehmet Şefin Saygısız Tavırları!

Esra
21 Eylül 2024 15:15

Masterchef programında Mehmet Şef'i istemiyoruz. Seyircilere yaptığı tam bir saygısızlıktır. Bağırmalar, çağırmalar, 'Seni kolundan tutar atarım' demeler, koskoca yetişkin bir adama üstelik. Karşındakinin gururu var mı yok mu, boş yere küçücük şeylerden yapılan tavırlar tam bir saygısızlık. Seyirci, koca koca insanların TV önünde azarlanmasını, gururlarının ezilmesini istemiyor. Şef olacak bir de, insanca uyaramıyor mu, insanca konuşamıyor mu? Bağırıp çağırmalar neyin kafası? Programdan çıkmalı, başka bir şef gelmeli.

profile profile

Hülya
Hülya

Mehmet Sef bu yıl artık haddini AŞTİ. Koca insanlara o bağırış ve hakaretler aldı gidiyor. Canı hakaret etmek istiyorsa kendi kızına oğluna yapsın. Başkalarının çocuğunda hakkı olmadığını bilsin. Kaldı kı kimseye saygısızlık yapma hakkımızın olduğunu da düşünmüyorum. Herkesin onuru şerefi, sabır sınırı var insanları zorlamasın. Çağatay ın durumunu izledim fragmanda. Ben tabii ki Çağatay ı destekliyorum. Kendisi orada boş boş konuşurken dinlenmek zorunluluğu yok. Oradakilere bir şeyler öğrettiklerini zannediyorlar. Ama artık kabul etsinler ki yarışmacılar zaten donanımlı geliyorlar. Misafir şeflerin mütevazılığını örnek alsınlar ve her şeyi biliyorum tavırlarını bıraksınlar. Hele o yemek yiyişi yok mu... Köy insanı bile evi dışında Elle yemezken onun o hali yok mu. Ya yarışmacılara insanca davransın ya da yoluna gitsin.

İbrahim
İbrahim

Şefler beyzayı bu kadar korumaktadır adalet bulsun son pota gidişte beyzayı birinci çıkarmak için riski kaldırmak için birinci çıkarmak adaletsiz beyzayı finale kadar götürmek istiyorlar ben dahil olmak üzere birçok kişi tarafından izlenmeye bıraktı şef efendiler böyle yarışma olmaz

Barış
03 Ekim 2024 22:10
Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
06 Ekim 2023 01:17