Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Tuzla Devlet Hastanesi Hastane Ziyaretimizde Yaşanan Tatsızlık

21 Mart 2024 21:28

18 Mart 2024 tarihinde Tuzla Devlet Hastanesine annemin düşüp burnunu kırması sonucunda gerekli tedaviyi almak için başvurduk. Acildeki görevli çok ilgiliydi ancak KBB bölümüne gitmemiz gerektiğini söyledi. KBB'de Op. Dr. **** tarafından maalesef hoş olmayan bir muameleye maruz kaldık. Doktorun odasına girdiğimizde hızlıca üstümüzdeki örtüyü çıkarmamızı istedi. Örtü düğümlü olduğu için açmam biraz zaman aldı ve bu sırada doktor, diğer hastaları olduğunu belirterek sabırsızlandı. Ben açmaya çalışırken, doktor ayağa kalkıp üzerime yürüyerek odadan çıkmamı istedi ve aksi takdirde anneme bakmayacağını söyledi. Bu davranış, bir doktordan beklenen karşılıklı saygı çerçevesine uymuyordu. Dışarı çıktığımda herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Annemin yüzü açık ve müdahaleye engel bir durum yoktu. Bu davranışı, tesettüre ve bireysel haklara saygısızlık olarak görüyorum ve hem hastane hem de doktor tarafından bir özür bekliyorum. Doktorun yaptığı davranışın farkına varmasını ve özür dilemesini istiyorum. Gerekli adli işlemleri başlatmayı düşünüyorum.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Tuzla Devlet Hastanesi Acil Serviste Doktorun Kaba Tutumu Ve Güvenlik Görevlisinin Şiddetli Müdahalesi

31 Ocak 01:19

06 Şubat 2024 13:39

Acil Serviste Kırık Burunla İlgisizlik Ve Kötü Muamele

23 Aralık 2024 10:15
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Kaba Davranış

31 Aralık 2024 16:17
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Tuzla Devlet Hastanesi Dahiliye Bölümü Danışmanının Aşağılayıcı Tavrı

19 Aralık 2023 18:43