Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Keyfi Uygulama Mağduriyet

29 Aralık 2023 15:55

Kocaeli Köseköy Tüvtürk muayene istasyonunda Ticari aracımın yan koruma demirinin en üst limiti 85 santim olarak ölçülmüştür. Muayene istasyondaki personelin mevzuata 95 santim üstü olması gerektiğini söyleyerek muayene tekrarına bırakmış olduğu aracımın muayene dosyamı yakmıştır. Yan koruma demirinin max ölçüleri kullanarak montaj yapıldığında o ölçü çıkmaktadır. Aracımın üzerindeki hali hazırdaki koruma demirleri max değerlerin 10 cm altında montaj edilmiş ve 3 senedir bu şekilde muayeneden geçmektedir. Personelin bu şekilde max limitlerde montajın yapılmasını isteyip muayene dosyamı yakarak beni ve firmamı zor durumda bırakmıştır. Konunun doğru ve düzgün şekilde aydınlatılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Muayene tarihi bulmakta yardımcı olunmasını talep ediyorum.

29 Aralık 2023 20:51

Tüvtürk araç muayene istasyonlarında her bir personel araçlara farklı farklı davranıyor. Bir personelden hafif kusur olarak geçen araç diğer personelden aynı kusurlarla ağır kusur olarak kalmaktadır. Örneğin kamyon grubunda kırık makas bir personelde ağır kusur olarak görüyor muayeneden bırakıyor diğer personel bunu önemsemeyip görmezden geliyor. Bu ikilemin ortadan kaldırılması gerekiyor. 3 senedir problem olmayan biranda başka personelin bilgisizliği ya da inisiyatif alınacak değerleri önemsemediğinden ağır kusur olarak muayeneden bırakıyor. Kamyon grubunda yan bisikletlikler yerden maximun 55 cm yükseklikte olması söyleniyor. Peki 55 cm yi geçmeyen 40cm de olması ağır kusur mudur? Ya da bunun tam ölçüsü ne olmalıdır. Bu gibi sebeplerden yanan muayene dosyamın tekrar incelenmesi istiyorum.

30 Aralık 2023 12:15 (Şikayetten 20 saat sonra)
30 Aralık 2023 12:17

Tekrar arayabilir misiniz

30 Aralık 2023 19:39

Telefon ile görüşürken hattım meşgulken ard Arda 3 kez aradılar. Sonra ulaşamadık dediler. Tekrar aramalarını istiyorum

Tüvtürk Muayene İstasyonunda Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti

27 Mart 2025 13:11
Tüvtürk Muayene İstasyonunda Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2025 18:29

Tüvtürk Muayenesinde Haksız Kusur Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Mağduriyet

Metehan
23 Ekim 2025 11:43
Tüvtürk Muayenesinde Haksız Kusur Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Mağduriyet
tuvturk-muayenesinde-haksiz-kusur-ve-ilgisiz-personel-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

Tüvtürk Muayenesinde Kilometre Bilgisi Hatalı Girildi, Mağduriyet Yaşıyorum

Tolgahan
24 Eylül 2025 20:46
tuvturk-muayenesinde-kilometre-bilgisi-hatali-girildi-magduriyet-yasiyorum-3.jpg

Muayene İstasyonunda Haksız Yere Tekrar Ücret Alındı

12 Şubat 2025 21:08