Tüvtürk Haraççı İstasyonu Motorsiklet Muayenesi

28 Kasım 2023 17:07

Bugün sahibi olduğum motorsikletimi Tüvtürk Haraççı istasyonuna muayene için götürdüm. Daha önce 2 kere daha muayene onayı aldığım yer. Burda motorsiklet bölümünde çalışan arkadaşlar tamamen art niyetli bir şekilde kusurlu olmayan parçalarımda kusurludur diye notlara ekledi. Motosikletimin koltuğunu değiştirdim diye bana motorun modeli değiştiği gibi absürt bir açıklama yaptı. Muayene esnasında motorumu kontrol eden genç arkadaşın, bana karşı davranışı ve hareketleri kabul edilebilir değildi. El kol hareketleri, gergin davranışlar ile beni ezmeye çalıştı. Kontrolü kaybetmemek için kendimi zor tuttum. Motorun kusurları ile ilgili açıklama yaparken bile takıldığı tavır kabul edilebilir değildi. Şahsıma yapılan bu art niyetli hareketleri, bana karşı yapılan haksızlığı kabul etmiyorum. Bu kurum bunu kabul etmiyor. Ben anlayışlı ve kibar bir vatandaşım. Eksiklerim hatalarım olabilir ama bu şekilde kışkırtıcı bir şekilde bana davranılması, ayrıcalıklı davranılmasını kabul etmiyorum. Konu ile alakalı gerekli yerlere şikayette bulanacağım. Bu tarz kendini bilmez, insanlar ile nasıl iletişim kuracağını bilmeyen, art niyetli ve herkese farklı prosedür uygulayan kişilerin bu tarz kurumlarda çalışmaları kabul edilebilir bir şey değil. Tüvtürk yetkililerine duyurulur

29 Kasım 2023 14:27 (Şikayetten 21 saat sonra)

Cengizhan
26 Temmuz 2024 15:38
Dörtyol Tüvtürk Muayene İstasyonu
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2023 17:07
Selami sonuçtan hiç memnun değil

Tüvtürk Muayene İstasyonunda Yaşanan Gerginlik Ve Hatalı Muayene

13 Mart 2025 21:56
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2025 21:01

Tüvtürk Muayene Onaylanmasına Rağmen Zorunlu İkinci Denetim