Emre sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 00:50

Mersin/Silifke'de aracımı muayene istasyonuna götürdüm ve bana sinyal lambalarımın turuncu olmadığı için ağır kusur, su depoma su koyabilirim dememe rağmen cam suyu sıkmıyor diye ağır kusur verilerek aracım muayeneden kaldı. Aynı araç aynı şekilde sinyal lambaları ve durumda önceki muayeneden problem olmadan geçmişti. 1913 TL para kolay kazanılmıyor. Artık buna bir çare bulunsun lütfen.

Antalya Sütçüler istasyonu bugün muayenede 2 adet ağır kusurla muayene tekrarına kaldım. 1982 Jeep CJ
1. Arka sinyaller kırmızı değil sarı olacakmış.
İlave ve sarı lamba takılacakmış (soralım Corvette, Blazer, Tahoe, Navigator nasıl kırmızı arka sinyalle nasıl geçiyor. Onlar geçiyorsa bu neden ağır kusurlu?)
2. Ön tampon fabrika çıkışı çelik olmasına rağmen plastikle değiştirmen gerekirmiş. Merkeze soruldu, 2 adet resim geldi. 2002 Land Rover Discovery ve daha yeni kamyonet (bunlar orijinal plastik tampon sonradan çelik yaptırılmış) (burada soralım WW Kaplumbağa, 1985 Renault 12, 1988-97 Land Rover Defender, eski Amerikan arabaları Chevrolet, Buick vs. BMC kamyonet vs. bunların hepsi plastik tampon mu taktıracak?)
Bir de kaba saba hareketler ve konuşmalar.

15 Ekim 2024 09:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

02 Temmuz 2024 16:01

Tüvtürk Muayene Sürecinde Yaşanan Sorunlar

10 Aralık 2024 17:18

Rize Muayene İstasyonu

06 Nisan 2024 13:11

Tüvtürk Muayene Çilesi Diyelim

Nurullah
27 Mayıs 2024 13:31
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Muayene Sürecinde Yaşanan Far Problemi Ve Yetersiz Destek

20 Şubat 2025 11:45