Turkticaret.net Ve Hosting Sorunu

Turkticaret.net Ve Hosting Sorunu
29 Mayıs 2024 08:082.067

Turkticaret.net serverlarında olan http://foreverautohits.com sitesi cumartesiden bugüne sürekli kesintiler yaşıyor. Bir Allah'ın Kulu'da cevap vermiyor. Kendi siteniz olan Turkticaret.net dahi ara ara gelmiyor. Bugün 2024-05-29 03:49:36 den itibaren site hiç açılmadı.

19 Eylül 2024 08:56

1. Sorun hosting hizmeti almaya başladığım günden beri haftada birkaç gün, son zamanlarda her gün 504 hatası ile sitem çalışmıyor. 5-6 saat sonra site geliyor.

2. Sorun plesk panel https olmadan kullanmak zorunda kalıyorum. Sürekli bu sayfa güvenli değil butonuna basıp geçmekten sıktı artık. Sorunu söyleyince de o şekilde kullanın ne olacak denildi bu vurdumduymaz durum gerçekten sıkmaya başladı.

Eki aç
29 Mayıs 2024 10:55 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak Destek Uzmanımız tarafından geri dönüş yapılacaktır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem sebebiyle, Siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Destek Uzmanı

Seydi
29 Mayıs 2024 13:44

Teşekkürler

22 Haziran 2024 21:131.589

"Telefon ile görüşme sağlayan müşteri hizmetlileri yetkilisi tarafından verilen destek ve bilgi alışverişi memnun ediciydi. Teşekkür ederim."

27 Mayıs 2024 16:283.025

"Teşekkürler"

1 Destek

Markum Bilişim Yine Ulaşılamaz!

28 Mayıs 2024 08:48873

Markum.net bazen ne internet ortamında ne telefon ile ulaşılamaz oluyor. Dün (27.05.2024) yine aynı dejavuyu yaşadık. Ma...

1 Destek

Turkticaret.net DNS Değişikliği Sorunu