Karmaşık İletişim Ve Yetersiz Hizmet: Türkiye Sigorta Deneyimi

30 Ekim 2024 16:36

Türkiye sigorta. Pusula adlı firmanın Halkbank telefon bankacılığı üzerinden aradığını söyleyen bir şahsın. 764414712/0 numaralı şifrelerim güvende poliçemi, yaptı. İçinde telefonlar dahil 5 cihaza yüklenebilen Kaspersky antivirüs vardı. Türkiye sigortanın genel merkezini aradığınızda iletişim formu doldurtuluyor. Ancan buna gelen cevapta acenteyi arayın diyor. Acente genel merkez. Telefonla birine ulaştım o da, sizi ilgili birime aktarıyorum diyor ve santrale bağlıyor, sormanıza rağmen siz dahili numara vermiyor. Santral size iletişim formu doldurun diyor başa dönüyorsunuz. Kamu bankalarının ortak olduğunu (Ziraat Sigorta a. Ş., Halk Sigorta a. Ş'nin Güneş Sigorta a. Ş. İle birleştirilmesiyle kurulmuş) düşündüğüm için kabul etmiştim. Ancak verilen antivirüs programı maksimum günlük 300 MB ile sınırlı. Ve cep telefonlarına telefon firmasının teknik desteği ile de yüklenemedi. Şimdi iptalini talep için, pusula Türkiye sigorta acentesine attığım mail acente tarafından geri yollanıyor. Karşınızda bir muhatap bulamıyorsunuz. Müşterisi olduğu poliçe sahiplerine telefon üzerinden sözleşme düzenleyebilen firmadan muhatap bulamıyorsunuz. Oradan oraya yönlendirip sizi mağdur ediyorlar. Burada konuyu Şikayetvar sitesi aracılığı ile rica eder ve gereğini ivedilikle yapmanızı tarafınıza ihtaren bildiririm.

30 Ekim 2024 17:24 (Şikayetten 47 dakika sonra)
31 Ekim 2024 12:01
31 Ekim 2024 12:15

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz ile ilgili elektronik posta aracılığı ile tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

Görkem sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 01:34
"Teşekkür ediyorum şifrem geldi. Keşke buraya yazmadan çözebilseydik. İyi çalışmalar dilerim."
Murat sonuçtan çok memnun

06 Ocak 2025 10:57
"Teşekkürler şikayet var siz olmsaydınız sorun çöüzlmezdi keşke Türkiye sigorta buraya yazmadan çözeydi sorunu."

14 Şubat 2025 15:15
Orhan sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 17:57
"Halkbank şubesinde oluşturulan talep formu üzerine, Türkiye Sigorta tarafından sigorta poliçemin iptal edildiği bilgisi mail ile gönderildi. Sorunum iki gün içinde çözümlendi. Teşekkür ederim."
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Şifrelerim Güvende Sigortası Kaspersky Anahtarını Göndermiyorlar

25 Eylül 2024 11:12