Göksev sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Altılı Ganyan Biletlerine Bir Hak Daha Verilmesi Gerekmez Mi?

11 Ocak 2024 22:22

13.06.2023 tarihli Kocaeli 2. Altılı ganyanda 6 numaralı maiden Arap atlarına mahsus koşuda 1 numaralı Arap atı Aceleci ( Turbo-Tarçınım ) isimli at maiden koşuda starttan çıkmayıp yarışa başlamayınca benim tek olarak o atı yazmam dolayısı ile oynadığım kupon yatmış ve ben altılı ganyanda 5 te kalmış oldum. Bu durumlarda start öncesinde komiserler kurulu tarafından yarıştan çıkarılan at nasıl en fazla bilet oynanan ( efg ) olan at birinci gelirse çıkan atı yazan yarış severin kuponu tutturmuş sayılıyor. Bu şekilde starttan çıkmayan veya koşu başlasa dahi koşu içerisinde yarışı bırakan at veya yarış koşarken üzerinden jokey düşüren at veya yarış içerisinde talihsizlik yaşayarak devrilen at ve bu konularda aynı çıkan at şeklinde verilen karara uyularak talihsiz şekilde kuponu yatan yarış severlere bir hak daha verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Neden koşmayan ve talihsizlik yaşayan bir at yüzünden oynanan kuponlar geçersiz olsun. Oyuncuya bir hak daha verilmesi sizce gerekmiyor mu? At yarışa başlamadığı için sonuca derecesiz olarak yazılıyor. Koşmayan atı koşan at gibi derecesiz kabul edilmemesi daha uygun olmaz mı?
Bu konu ve yukarıda yazılı açıklanan durumların hiç değerlendirmeye alınmaması gerçekten yarış sever oyuncular için üzücü bir durum oluşturmaktadır.
Müşterek Bahis Yönetmeliğinin 24. Maddesi olan çıkan atlarla ilgili kısıma madde ilavesi veya ayrı bir madde olarak değerlendirilmesini istiyorum.

Betül
Betül

Bugün 5ayakta tek yazdığım at son dakika yarıştan çıktı atta bir şey yok jokeyin eli kanamış ve plase at 3 numara gelirse çıkan at sayılacak denildi ve yarış başladı ben 5 de kaldım son saniye yarış şecere bir at dikte edildi ve gelmedi şimdi bunun sorumlusu ben değilim ya jokey değiştir ya benim atımı sayacaksın son saniye sağlam atı jokey yüzünden çıkarıp benim paramı hiç edemezsin ben hakkımı istiyorum derdim parada değil beni ve benim gibi binlerce insanın parasına bu şekilde el koyamazsın... Tek atılan yerde her atın geliri sayılır fan olarak benim atım 1.05 mi bana onu yazarsın bende hakkımı alırım

Levent
Levent

Bj kumar sisteminde hak olmaz hak hakkaniyet demektir ve hak kazanılır kumar sisteminde haktan bahsetmek komik sistem senin kaybetmen için var

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 20:15

Tjk Koşmaz At Saçmalığı