Türkiye Finans Bankası Kesinlikle Pişmanlıktır

28 Mart 2024 08:51

Dini hassasiyetlerim sebebiyle birkaç yıl önce altın yatırımı yapmak için Türkiye Finans bankasını seçmiştim. Birikimlerimi gram altın hesabı ile yapıyordum. Geçen yıl fiziki olarak talep etmek istedim, en az 3 hafta süreceğini ve gram başına belirli bir ücreti transfer ve güvenlik için talep ettiklerini söyledikler. 3 hafta bekleyemeyeceğim için talebimde ısrar etmedim. Bu yıl gram altın alım ve satımı arasında makas iyice artınca (yüzde 13-15 arası) yaklaşık 1 ay önce tekrar fiziki olarak altın talebimi ilettim. 1 aydır hiçbir şekilde dönüş olmadı. Hep ben tekrar tekrar aramak ve durumu sorgulamak zorunda kaldım. En son dün tekrar aradığımda daha önce (1 yıldan az) gram başına 15-20 TL gibi olan güvenlik ve lojistik için talep ettikleri meblağı 100 TL'ye çıkardıklarını ve hala altının olmadığını söylediler. Yani hem fahiş bir fiyat artışı yapıp hem de fiziki altını temin etmediler.
Bu 1 yıl içinde Türkiye'de lojistik güvenlik ve maliyeti 5-6 kat artmadığına göre Türkiye Finans bankası'nın yaptığı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kurallarına ve en önemlisi İslami ticaret ahlakına terstir.
Bu sebeplerle dini hassasiyeti olan şahıslar için Türkiye Finans Bankası pişmanlıktır.

28 Mart 2024 09:47 (Şikayetten 56 dakika sonra)
28 Mart 2024 11:50

18 Eylül 2023 17:29
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 11:12
turkiye-finans-fiziki-altin-vermemek-icin-her-yolu-kullaniyor-1.pdf
Utku sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Finans Fiziki Altın Talebine Yüksek Paralar İstiyor.

20 Ağustos 2024 15:14
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 11:12
Altın Teslimatındaki Gecikme Ve Yüksek Masraflar