Melih sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Pasaj'da Sipariş Hazırlık Süreci Sorunu

Turkcell Pasaj'da Sipariş Hazırlık Süreci Sorunu
27 Kasım 2024 12:32

Turkcell Pasaj'dan 21.11.2024 tarihinde verdiğim sipariş 22.11.2024 te güvenlik ve teyit için arandım normal olarak. Fakat hala siparişim hazırlanıyor olarak gözüküyor. 25.11.2024 te müşteri hizmetlerini aradığımda bugün kargoya verilir denildi fakat henüz bir güncelleme olmadı. 26.11.2024 de aradım destek talebi oluşturdular yine bugün kargoya verilir dediler yine bir şey değişmedi.

30 Kasım 2024 14:35

Turkcell Pasaj üzerinden 21/11/2024 tarihinde akıllı telefon alımı için sipariş verdim. 22/11/2024'de güvenlik teyidi için Turkcell tarafından arandım. Uzun süredir siparişiniz hazırlanıyor olarak gözükmesinden dolayı birkaç kez müşteri hizmetlerini aradım. 2 defa aradığımda hep bugün kargoya verilir denildi. En son aramam da ise bir sözleşme hatası olduğu bilgisi verildi bana. Bu sözleşme hatası 1 hafta olmasına rağmen hala çözülemedi ne hikmetse ve hala ürünüm depoda bekletildi. İptal için müşteri hizmetlerini aradım oradan çözülmezse diye yine buraya yazıyorum herkeste görsün. Bir daha Turkcell Pasaj'a adım atarsam namerdim. Faturalı hat müşterisiyim zaten biter bitmez Turkcell'den uzaklaşacağım. Son 2 senedir beni mahvettiniz. Hiçbir hizmetiniz düzgün değil. 2016 yılından beri hiç telefon almadım. Hala aynı telefonu kullanıyorum. Heves edip bir telefon alayım artık kendime dedim resmen rezil oldum. Kesinlikle ama kesinlikle bir daha sizinle ticaretim olmaz.

Ek
27 Kasım 2024 12:54 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

27 Kasım 2024 12:56
Melih
30 Kasım 2024 18:49

En kısa süre sizin için ne kadar bir süre mesela? 1 ay? 9 gün olmuş ben siparişimi vereli. 9 gün içinde sözleşme hatasını düzeltemiyor musunuz? 9 gündür ürünüm depoda niye bekliyor? Bu sürede niye hep ben aradım da siz iletişime geçmediniz? Taahhüdüm bitince hattımı da taşıyacağım bıktım sizin bu vatandaşı umursamamanızdan.

21 Aralık 2024 20:01
Turkcell Pasaj Siparişim Hala Teslim Edilmedi

28 Kasım 2023 16:34
İsimsiz sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 21:25

29 Temmuz 2024 09:48