Beytullah sonuçtan çok memnun

Türk Nippon Sigorta Araç Kasko Pert Ödemesi Yapılmadı

Türk Nippon Sigorta Araç Kasko Pert Ödemesi Yapılmadı
29 Şubat 2024 10:25
Beytullah'ın Teşekkür Mesajı
“Sema Hanım ve bir başka beyefendi sorunumla ilgilenip hızlıca çözüme kavuşturdular. Şikayet birimine teşekkür ediyorum.”

Türk Nippon sigortadan 138690649 numaralı kasko sigortası bulunan aracımla 12.01.2024 tarihinde kaza yaptım. İlk sıkıntı o anda başladı kaskom hem yetkili servisi hem özel servisi kapsamaktaydı. Gece kaza yaptıktan sonra kasko şirketimi aradım beni bir servise yönlendirmelerini söyledim. Bana dedikleri; servislerin aracı alıp almayacağını bilemeyiz siz kendiniz arayıp sorunuz dediler. Bu sırada saat gece 10-11 suları ve trafiğin çok aktif olduğu bir yerde beklemekteyim. Ben o saatte kimi nasıl bulacağım, ve niye ben böyle bir şeyle uğraşmak zorundayım, kaskoyu boşa mı yaptırdım dememe rağmen? Bu konuda bana hiç yardımcı olmadılar, aracımı bir servise çektim içeri almadılar. 5 saat uğraştım gece gece. Bu süreçte hiçbir destek ve yardım görmedim nippon sigortadan. Sonrasında Fiat yol yardımı aradım. Fiat sayesinde ertesi gün de olsa aracımı kabul ettirebildim servise. 20240009299 dosya numarasıyla dosyam açıldı. Aracımın ilk günden pert olacağı belli olmasına rağmen aradan neredeyse 50 gün geçmesine rağmen ödememi alamadım. Hala beklemekteyim her görüştüğümde farklı bir şey söyleniyor. Bu süreçte araç pert işlemi gördüğü için ikame araçtan da faydalanamadım, yeni araçta alamadım. Çok ciddi anlamda mağdur oldum. Alacağım para da 50 günde yeterince değer kaybetti. Araç piyasası yükseldi, yeni araçta almam mümkün değil o paraya. Bugün tarih 29.02.2024 hala ödememi alabilmiş değilim. Mevzuatsal olarak “Daha sonraki adım ise eksper aracılığı ile pert durumu kararlaştırılır. Pert raporunun tesliminin ardından 10 iş günü içerisinde tazminat miktarı tespit edilir. Yasal süre olan 10 gün içerisinde ödeme yapılır. Tazminatların ödenmesi ise her koşulda hasar tarihinden itibaren 45 gün içerisinde ödenmelidir.” ibaresi olmasına rağmen neredeyse 50 gün oldu ödeme alamadım. Ödememim bu hafta içinde yapılmasını talep ediyorum, bu kadar mağduriyet yaşatılmaz. Ben hayatımda bu kadar mağduriyet yaşatan başka bir kasko şirketi görmedim. Mağduriyetimin bu hafta içinde giderilmesini beklemekteyim. Aksi durumda tüm platformlardan mağduriyetimi paylaşmaya devam ediyor olacağım.

29 Şubat 2024 10:36 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Sn. İlgili, Talebiniz işleme alınmış olup, kontroller sonucu tarafınıza bilgi sağlanacağını bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, TÜRK NİPPON SİGORTA A.Ş

01 Mart 2024 14:45

Sn. İlgili, Ödeme gününüze ilişkin bilgi platform üzerindeki GSM numaranız üzerinden iletişim kurularak iletilmiştir. Saygılarımızla, TÜRK NİPPON SİGORTA A.Ş

Beytullah
01 Mart 2024 15:28

08 Ocak 2024 15:44
Tuğberk sonuçtan hiç memnun değil

Türk Nippon Sigorta İle Yaşanan Kasko Mağduriyeti

19 Aralık 2024 10:00
Ege sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 14:01
İsmail sonuçtan memnun değil

09 Nisan 2024 10:22
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Şirketinin Uzun Süreli İlgisizliği Ve Düşük Teklif Sorunu

15 Aralık 2024 19:11