Emrah sonuçtan çok memnun

Türk Kızılay'dan Beklenen Bronz Madalya Hakkım

06 Kasım 2024 16:59
Emrah'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı ve çözüm odaklı oldukları için teşekkürler”

Kızılay'ın yayınladığı bilgilendirme metnine göre bronz madalya hak etmeme rağmen bugüne kadar Kızılay tarafından herhangi bir ödüllendirme veya bilgilendirme yapılmadı. Kızılay'ın gönüllülük esasına göre kan veren bağışçılarına verdiği sözleri tutması gerektiğini ve bu konuda hassasiyet göstermeleri gerektiğine inanıyorum.

Yapılacak inceleme neticesinde hak ettiğim bronz madalyamın, Kızılay'da kayıtlı olan ev adresime en kısa zamanda gönderilmesini talep ediyorum.

06 Kasım 2024 16:33

Türk Kızılay Kan Bağışı Ödülüm Türk Kızılay Kan Bağışı Ödülüm Türk Kızılay'a en son 05.11.2024 tarihinde olmak üzere toplam 21 kez gönüllü olarak kan verdim. Türk Kızılay'a kan bağışı merkezi fark etmeksizin 10 bağış yapanlara bronz madalya, 25 bağış yapanlara gümüş madalya, 35 bağış yapanlara altın madalya, 45 bağış yapanlara plaket takdim edilmektedir.

profile profile
06 Kasım 2024 17:10 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Vatandaşımız; Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

06 Kasım 2024 17:12

Sayın Emrah G., Tarafımıza iletmiş olduğunuz #89705 numaralı kaydın bildirim talebi oluşturulmuştur.

09 Kasım 2024 12:04

Tarafımıza iletmiş olduğunuz #89705 numaralı bildirim ilgili yapımız tarafından değerlendirilmiştir.

Emrah
Emrah
17 Kasım 2024 15:00

Hızlı ve çözüm odaklı oldukları için teşekkürler

17 Kasım 2024 16:47

Merhaba, İlginiz ve nazik sözleriniz için tekrar teşekkür ederiz. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla, Türk Kızılay'ı

14 Eylül 2023 17:23
Selim sonuçtan çok memnun