Türk Kızılay Nakdi Yardımı Ziraat Banka Şubesinden Çekme Süresi Uzatılsın!

19 Mayıs 2023 10:52

Ben Kahramanmaraş depremzedeyim. Türk Kızılay Ankara Yenimahalle Şube tarafından tarafıma 1000 TL nakdi yardım gerçekleştirilmiş. 20 Nisan'da bir SMS gelmiş, 20 Mayıs tarihine kadar kimlik kartınızla şubeden çekebilirsiniz diye. Fakat o zamanlar benim telefonum bozuk olduğu için mesajı göremedim. Mesajı daha dün gördüm. Bugün 19 Mayıs resmi tatil. Yarın da hafta sonu bankalar kapalı olduğu için parayı çekemeyeceğim. Ama bana yardım etmenizi istiyorum çünkü o yardıma çok ihtiyacım var, öğrenciyim. Süresini uzatabilirseniz o yardımı almak istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

20 Mayıs 2023 16:13 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Mayıs 2023 17:01

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz üzerine 3 defa arama gerçekleştirdik, fakat tarafınıza ulaşamadık. Dilediğiniz zaman çağrı merkezimizi arayarak bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. Türk Kızılay Müşteri Hizmetleri

Huseyin
Huseyin

Bana mesaj gelmedi para yattı diye para geri çekilmiş

Demet
Demet

E devletten banada Kızılay yardımı çıkmış 1000 TL ama ben kurban bayramına birkaç gün klaa başvurmuştum ne alındığı ne yattığı belli üzerime yatan hiç para yok mesaj gelmedi arayan olmadı nasıl alınacak bilmiyorum yardımcı olursanız severim

Pınar
Pınar

Tekrar alabildiniz acaba ya bende de aynı şey oldu da alabildiyseniz nasıl bir yol izlediniz bilgi verirseniz sevinirim

Deniz
Deniz

155 engelli bireyim çalışamıyorum tarafıma nakdi yardım yapılmasını arz ederim saygılarımla

17 Aralık 2023 16:33
Ayşenur sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2024 00:58
"Teşekkür ederim ertesi gün halloldu hemen"

16 Ekim 2024 01:34